Kajtár Kinga

Ösztöndíj a kitűnően teljesítő tanulóknak? Igen! :D

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2017.04.08.-2017.04.09

Miért futok?
1. Az adományokból lehetőséget adunk az ösztöndíj megszerzésére a BME által alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium kitűnően teljesítő tanulóinak.
2. Amúgy is szeretek futni és ha jó ügyért tehetem, akkor kihasználom a lehetőséget. :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Támogassuk a BME Által Alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tehetséggondozó Ösztöndíj programját.

Szervezetünk célja, hogy összefogással és közös erőfeszítéssel támogassa a BME Által Alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tehetséggondozó Ösztöndíj programját. Az iskola egyike azoknak a független oktatási műhelyeknek, ahol hagyománya van a tehetséges tanulók esélyteremtő szakmai és anyagi támogatásának. Évente átlagosan 6 millió forint értékű segítség érkezik a magyar rendszerű és a nemzetközi érettségire (IB) készülő diákok tanulmányi, önképző és közösségi céljainak megvalósítására. Idén, hála egy nagylelkű felajánlásnak az összegyűjtött támogatás kétszeresére is nőhet. Felhívásunkkal további 3 millió forint értékű felajánlás elérését célozzuk.

 

  

Adományozók listája

2017-03-14 one of your fan 3 000Ft Go,Kinga go!
2017-03-24 Kefei 2 000Ft

Kapcsolódó esemény - 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2017-04-08

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 
 

Fedezd fel fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavaly több, mint 30 000 futó nevezett a kétnapos esemény változatos távjaira. Közöttük sok-sok jótékony futó, akik összesen 15,8 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk az 56-osok terén!