Polányi Mária

Otthonteremtés hajléktalanoknak

31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2016.04.16.-17.

Már pár éve indulok futóversenyeken és segítek mélyszegénységben élő hajléktalan embereknek, családoknak a leendő új otthonuk felújításában a két kezemmel is. Nagyszerű dolog, hogy ezúttal futhatok és segíthetek is egyben. :)

Nagyon szép dolognak tartom és nem is gondolnánk, hogy mennyi ember tesz azért a két kezével is, hogy ezek az emberek esélyt kaphassanak egy szebb, egészségesebb új otthonhoz. Nagyon örülök, hogy ilyen célért futhatok is, mert a sok felújítási munkához jó egészségre is szükségem van :). Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél futni velem de általam szívesen támogatod, hogy az adományokból az otthonteremtéshez juttathassam a rászorulókat, akkor köszönettel veszem az adományodat.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Otthonteremtés hajléktalan emberek számára

A Habitat for Humanity 1996 óta dolgozik Magyarországon. Jelenlegi programjainkban hajléktalan embereknek és a hajléktalanság szélén álló, átmeneti otthonban élő családoknak nyújtunk közvetlen segítséget. Önkormányzati partnereink üresen álló, leromlott állapotú szociális bérlakásokat biztosítanak a program számára, amelyeket részben önkénteseink segítségével újítunk fel. A tavalyi évben 6 hajléktalan embernek illetve párnak, és 2 átmeneti otthonban élő családnak segítettünk, hogy új életet kezdjenek. Terveink szerint idén is 8 embernek és családnak segítünk. A követeink segítségével gyűjtött adományok ezeknek a felújításokhoz szükséges anyagok és szerszámok költségét támogatják.

  

  

Saját posztok

Adományozók listája

2016-03-07 anonym 5 000Ft Hajrá
2016-03-08 Petruska Éva 1 000Ft
2016-04-21 Catherine and Edward Pierce 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2016-04-16

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 
 

 

Fedezd fel fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavaly 26 000 futó nevezett az esemény változatos távjaira. Közöttük sok-sok jótékony futó, akik összesen 19,5 millió forint adományt gyűjtöttek.

Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep rövidebb távokon, vasárnap 7 km, 10 km és félmaraton vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!