Karlik Ágnes

Patrónus Ház - Otthont teremtünk az autistáknak

Egyéni események
folyamatos

Nagyon hálás vagyok, hogy ennek a nemes ügynek a nagykövete lehetek. Leventét születése óta ismerem és nyomon követem a fejlődését. Őszintén remélem, hogy a Patrónus Ház létrejöttével nemcsak neki, hanem sorstársainak is tudunk segíteni azzal, hogy olyan otthont teremtünk a számukra, ahol minőségi, tartalmas életet tudnak élni a megfelelő fejlesztő-pedagógusok és szakemberek támogatásával. A Patrónus Ház megteremtője, Ildi az egyik legjobb barátnőm, nagyon tisztelem őt, amiért a karrierjét feladva, időt és energiát nem sajnálva mindent megtesz azért, hogy az otthon létrejöjjön.

I am very grateful to be the ambassador of this noble goal. I know Levente since his birth and following his development. I sincerely hope that with the establishment of the Patronus House we will be able to help not only him, but also his fellows by creating a home where they can live a quality and meaningful life with the help and support of the right professionals. Ildi – who established the Patronus House - is one of my best friends, I respect her very much for giving up her career, she does her best, makes a lot of efforts to make this Home come true.

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Otthon egy életre! – Építsünk otthont autista és egyéb értelmi fogyatékkal élő felnőttek számára!

  • Hazánkban becslések szerint közel 100.000 autista él. Számukra a társas kapcsolatok és kommunikáció mindennapi nehéséget okoz. De abban nem különböznek másoktól, hogy ők is szeretnének önálló életet élni, dolgozni, barátokat szerezni!
  • A felnőtt önálló életük megteremtéséhez szeretnénk létrehozni egy 12 fő befogadására alkalmas otthont, ahol az önálló élettér mellett biztonságos, vidám, térben és vizuálisan is akadálymentesített környezetben élhetnek életük végéig.
  • Családi érintettség kapcsán határoztuk el, hogy teszünk az ügy érdekében és létrehoztuk cégünket, melynek fő célja az otthon megépülése. Az építkezéshez szükséges ingatlant önerőből már biztosítottuk. A következő lépés az otthon felépítéséhez szükséges látványtervek és építési engedélyeztetéshez szükséges tervrajzok és dokumentációk összeállítása az építkezés megkezdése előtt. Ezen dokumentációk elkészítéséhez szükséges pénzforrás megteremtése most a célunk.
  • Ha adománnyal szeretnéd segíteni céljaink elérését, akkor vedd fel követeink egyikével a kapcsolatot!

 

Bővebb információt rólunk és céljainkról a www.patronushaz.hu oldalon találsz.

Adományozók listája

2017-05-01 Szalóky Kata az összeg nem publikus
2017-05-02 Szakács Lili az összeg nem publikus Drága Ágnes!
Csodálom és nagyra tartom azokat a nőket és férfiakat, akik ilyen dolgok mellett teszik le a nevüket! Hiszek a jó emberekben és Te jó ember vagy, aki jó embereken szeretne segíteni! Remélem, hogy hozzá tudok járulni ehhez a nagyszerű projekthez! Bárcsak többet adhatnék! Sok sikert kívánok hozzá és minden jót az érintetteknek!