Molnár Attila

Ėpítsünk otthont a rászoruló, fogyatékkal élők számára!

Egyéni események
folyamatos

Úgy gondolom, hogy hazánkban nem a legideálisabb a fogyatékkal élők támogatása ,ellátása.
Legtöbbször azt látom, hogy az érintettek családjai saját erőből próbálják megoldani a feladatokat és olyan környezetet teremteni, amivel a segítségre szorulók hétköznapjait teszik élhetőbbé.
Lenyűgöz az a kitartás, küzdelem, energia befektetés, amelyet ezeknek a magán projekteknek a vezetőin/ részvevőin látok.

"Kérlek segítsetek abban, hogy a Patrónus Ház létrejöhessen és eggyel több otthon legyen a rászorulók számára"!

Köszönöm!
Attila
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Otthon egy életre! – Építsünk otthont autista és egyéb értelmi fogyatékkal élő felnőttek számára!

  • Hazánkban becslések szerint közel 100.000 autista él. Számukra a társas kapcsolatok és kommunikáció mindennapi nehéséget okoz. De abban nem különböznek másoktól, hogy ők is szeretnének önálló életet élni, dolgozni, barátokat szerezni!
  • A felnőtt önálló életük megteremtéséhez szeretnénk létrehozni egy 12 fő befogadására alkalmas otthont, ahol az önálló élettér mellett biztonságos, vidám, térben és vizuálisan is akadálymentesített környezetben élhetnek életük végéig.
  • Családi érintettség kapcsán határoztuk el, hogy teszünk az ügy érdekében és létrehoztuk cégünket, melynek fő célja az otthon megépülése. Az építkezéshez szükséges ingatlant önerőből már biztosítottuk. A következő lépés az otthon felépítéséhez szükséges látványtervek és építési engedélyeztetéshez szükséges tervrajzok és dokumentációk összeállítása az építkezés megkezdése előtt. Ezen dokumentációk elkészítéséhez szükséges pénzforrás megteremtése most a célunk.
  • Ha adománnyal szeretnéd segíteni céljaink elérését, akkor vedd fel követeink egyikével a kapcsolatot!

 

Bővebb információt rólunk és céljainkról a www.patronushaz.hu oldalon találsz.

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...