Niki

Pomázi Kutyamenhely-Niki

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

Kedves Támogató!

Önkéntes munkámat kb 6-7 éve kezdtem meg a Pomázi menhelyen.

Támogatókat keresek magam mellé akik a háttérből egy kis adománnyal segitenének, hogy a szebb jövő épülhessen.

Kérlek segits ebben,
Koszi!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kennelre fel!

Egyesületünk 1995-ben alakult és 2001-től működtetjük kutyaotthonunkat Pomázon, az önkormányzattól 20 évre kapott területen. Folyamatosan mentjük a gazdátlanná vált, bajba került kutyákat, akiknek teljes ellátásáról gondoskodunk (oltás, chip, ivartalanítás, orvosi beavatkozások). Mindenkinek igyekszünk gazdát találni, de akinek nem sikerült, arról szeretettel gondoskodunk élete végéig. Segítséget nyújtunk nehéz anyagi helyzetben lévő gazdáknak (orvosi költség, élelem). 24 iskolával állunk szerződésben az 50 óra közösségi munka tekintetében, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékének oktatására is, hiszen a gyerekek megtanulnak másokról gondoskodni, kialakul egy felelősségérzet a kiszolgáltatott helyzetben lévők iránt, megtanulják elfogadni más élőlény szokásait, ami később az emberi társadalomban is segít a másság elfogadásában.

A jövőbeni terveink között szerepel a cicák védelme is. A kutyusok mellett helyet biztosítanánk a városszerte elszaporodott cicák számára is az ivartalanítás vagy műtéti beavatkozások utáni lábadozás idejére, mielőtt visszahelyezzük őket az eredeti élőhelyükre.

Kennelre fel!

Szeretnénk 2 kutyakennelt és 2 cicakennelt vásárolni a régi és az új terveink megvalósításához.
Költségek:
2 m*4 m kutyakennel szállítással 157.200 Ft * 2 db =314.400 Ft
2,5 m*2,5 m cicakennel szállítással 110.000 Ft * 2 db =220.000 Ft
összesen 534.400 Ft.

Ezek megvalósításához kérjük a segítségeteket!

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat). Helysznei: Budapest, Székesfehérvár, Eger, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​