László

RecsegRopog

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Ismerkedés a térdek, achillesek barátságosabb világával félmaraton után szabadon. Mivel a félmaratonmániát idén elengedtem, szabad távválasztás van. Most "csak" egy szombati 7K, és egy vasárnapi 10 K a terv kényelmesen-öregurasan "vén kecske is megnyalja a SOFT" jeligére. Ha már futok, legyen értelme, hajrá Őrzők!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-23 geordie 17 000Ft E'un privilegio raro