Yiyin Liang

Running for Habitat

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2019.04.13.-2019.04.14

I've chosen to run the marathon for Habitat because partially to fulfill my community service hours and doing this for a good cause.

Running does not only benefit your own health, but also in this event helps those who are in need. I consider running as a fun activity, it challenges your perseverance and I feel a sense of accomplishment every time when I make it to the end.

Helping harms nobody:) Join me along and donate for Habitat!

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mert a futás a ♥-et is erősíti!

Ma Magyarországon több mint 300 000 családnak lenne szüksége megfizethető bérlakásra. Az albérletárak elszaladásával sajnos ez a szám egyre csak nő. Családok százai veszítik el a lakhatásukat, és emberek ezrei kerülnek utcára. A Habitat for Humanity Magyarország több mint 20 éve azért küzd, hogy minél több ember élhessen megfizethető, biztonságos otthonban. Idén 5 szociális bérlakást szeretnénk felújítani önkénteseink segítségével, hogy átmeneti otthonban élő családok költözhessenek be és kezdhessenek új életet egy megfizethető otthonban.

Segíts, hogy mindez megvalósulhasson! Támogasd a Habitat for Humanity adománygyűjtését!

 

 

Adományozók listája

2019-05-28 Emily Lee 1 000Ft

Kapcsolódó esemény - 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2019-04-13

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! 
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén: fuss a főváros legszebb részein április 13-14-én!

 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton  futóünnep egy egész hétvégére, ahol a család minden tagja rajthoz állhat. Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

A félmaratoni távot egyéniben, párban, sőt barátaiddal, családtagjaiddal közösen trióban is teljesítheted, de ajánljuk még vasárnapra a klasszikus Telekom Vivicittá 10 km-t is. Szombaton pedig a Telekom Midicittá 7 km és változatos fesztiválok várnak a Margitszigeten.