Segítség, amely célba ér! Ajándékozz időt!

Segítség, amely célba ér! Ajándékozz időt!

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2017.04.08.-2017.04.09

Míg nekem csak egy 10 km-es a táv a kihívás most éppen, addig a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek a mindennapok! Segíts könnyebbé tenni ezeket!

Azért szeretnék célbaérni a Vivicittán, hogy felújíthassák azokat a baba-mama szobákat, ahol a kezelések alatt lakhatnak a szülők, hogy ne szakadjon szét a család.
Olimpia helyett legyenek olyan kórházaink, ahol kevésbé érzik magukat egyedül és kiszolgáltatottnak a betegek, pláne a gyermekek!

Segíts velem és ajándékozzunk nekik több időt a szeretteikkel!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

Legyünk mindannyian Őrzők, fussunk együtt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt daganatos és leukémiás gyermekekért. Számunkra ők olyan szuperhősök akik nap mint nap,  felnőtteket is megszégyenítő bátorsággal és kitartással szállnak szembe a betegséggel.

2017-ben az Őrzők Alapítvány futócsapata a baba-mama szobák felújítására gyűjti az adományokat, hogy a gyermekek a hosszan tartó kezelések alatt is szüleik, családjaik közelében maradhassanak.

Legyél Te is Őrző! Fuss velünk, szurkolj nekünk, támogass minket!

Segítség, mely célba ér!

További információ:

www.orzok.hu

www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2017-03-27 anonym 10 000Ft

Kapcsolódó esemény - 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2017-04-08

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 
 

Fedezd fel fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavaly több, mint 30 000 futó nevezett a kétnapos esemény változatos távjaira. Közöttük sok-sok jótékony futó, akik összesen 15,8 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk az 56-osok terén!