Mozdulj érte - Gaspi

Segíts, hogy élményt adhassunk

XIII. NN ULTRABALATON
2019.05.10. - 2019.05.12.

Kedves támogatónk,
Egy lelkes örömfutó csapat vagyunk, nekünk fontosabb az, hogy örömöt leljünk a futásban, mint a teljesítményt hajszolni. Mozdulj érte Futókör tagjaiként figyelünk futótársainkra, segítünk a társainknak megszeretni a rendszeres mozgást. Néhány éve megnéztem a gyerekeimmel a Láthatatlan kiállítást és akkor megtapasztaltam mennyire közvetlenek, segítőkészek a kiállítás munkatársai a látogatókkal. Ezt a látók számára nyújtott segítséget szeretnénk most viszonozni azzal, hogy a következő Balaton körünk minden egyes kilométerét elárverezzük. Május 11-én nekivágunk az Ultrabalaton 221 kilométerének, Zsoló egyéniben egy bringás kísérővel az oldalán, valamint az ÖrdögiKör csapattal. Kérlek amennyiben teheted vásárolj tőlünk egy-egy rövidebb hosszabb távot, a befolyt összegből a Láthatatlan kiállítás munkatársait szeretnénk segíteni a "Ha látást nem is adhatsz, adj élményt helyette" kampányuk támogatásával.
Az UB teljesítésünket nyomon követheted a Mozdulj érte Futókör Facebook oldalán. Köszönjük támogatásodat.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Ha látást nem is adhatsz, adj élményt helyette!

Minden évben szeretünk a hagyományostól kicsit eltérő programokat szervezni látássérültek és kísérőik számára. Idén is hasonló „extra” lehetőséget szeretnénk biztosítani látássérültjeink számára.

Ha találkoztok adománygyűjtéssel, általában „vak specifikus” dolgok kerülnek előtérbe. Mi azonban a megszokott lehetőségeken kívül olyat szeretnénk adni a látássérülteknek, amit jellemzően más nem szervez, ők viszont nem vagy nehezen tudnának megvalósítani.

A 2018-as projekt keretében a Láthatatlan Kiállítás csapatát szerveznénk be egy 30 perces „Redjet” túrára, vagy egy élményrepülésre szélcsatornában (amit a látássérültek megszavaznak). Vakon ezeket az aktív sportokat egészen más átélni, megtapasztalni és most a Ti segítségetekkel szeretnénk megadni azt a lehetőséget, hogy egy ilyen extrém programon vehessenek részt. A „Redjet” túra 240,000 Ft, a szélcsatornás lehetőség 300,000 Ft-ba kerül.

Ha szeretnétek Ti is részesei lenni az élménynek, nincs más tennivalótok, mint km-eket vásárolni a Mozdulj érte Futókör és az Ördögi  Kör csapatának árverésén: a futók indulnak az Ultrabalatonon és a táv mind a 221 km-ét elárverezik. Mivel alapvetően 240,000 Ft-ra van szükségünk, így egy km 1086 Ft-ba kerül.  Ha a látássérültek a szélcsatornás repülést választják, egyesületünk a hiányt kipótolja.

Kérjük, hogy km-ek vásárlásával (1086 Ft/km) támogasd a terveinket, illetve lelkesítsétek a futókat, hogy mind a 221 km-t biztonságban, jó hangulatban futhassák le.
   

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - XIII. NN ULTRABALATON

2019-05-10

2019-ben 13. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.