Braczkó Szilvia kidsnews.hu alapító

Sétálok a jövőmért és a te jövődért is, a kidnews.hu-ért és sétálok 490 000 Forintért.

"Új Nap - Új Remények" 2018
2018.09.29.

Sétálok a jövőmért és a te jövődért is, a kidnews.hu-ért és sétálok 490 000 Forintért.
Sétálok a velem dolgozó gyerekekért, mert hiszek bennük. Hiszem, hogy ha segítem a munkájukat nekik lehetőségük van tanulni a hibáinkból és elkerülni azokat.
Sétálok a minket olvasó gyerekekért, mert hiszem, hogy ha kinyitjuk az ajtót a világra ők képesek lesznek átlépni azon.
Sétálok, mert hiszek bennük és hiszem, hogy időkapszulák helyett ők azok, aki a valódi üzenetet viszik a jövőbe.
Sétálok 490 000 forintért, hogy lehetőségünk legyen reklámkampányban népszerűsíteni az oldalunkat, hogy minél több tizenévesnek mutathassuk meg a munkánkat.
Sétálok azért, hogy ha összegyűlt az 490 000 forint akkor is szívesen adjatok, mert óriási munka van előttünk és többel többet tehetünk.
Sétálok, mert nagyon kell a pénz a reklámokon kívül egy új videó utómunka eszközre a bejelentkezésekhez, egy új fényképezőgépre, laptopokra a gyerekeknek, és jó lenne egy pénzügyi ismereteket fejlesztő játékot is indítani, videókat készíteni arról, hogy hogyan boldoguljanak egy postán, vagy egy bankban.
Beszélni nekik a kor problémáról. Segíteni, hogy képesek legyenek egymást tiszteletbe tartani, lehetőséget biztosítani nekik arra, hogy megismerjenek érdekes szakmákat, hogy kitekintést kapjanak a világba, hogy ők maguk legyenek képesek majd döntéskét hozni, amikor ennek elérkezik az ideje.
Sétálok, mert az oldal vezetőjeként talán lehetőségem van összeszedni egy kis pénzt.
Sétálok, mert hiszek bennetek, akik most olvassátok ezt az adománygyűjtő oldalt és hiszem, hogy számotokra is fontos, hogy milyen nemzedéket nevelünk a jövőknek, és hiszem, hogy támogatni fogtok, mert nektek sem mindegy milyen világot teremtünk.
Sétálok mert hiszem, hogy a jelenben kell tennem a jövőért.
Oldalamon, itt minden nap a kampány alatt megosztok veletek egy gondolatot, amit a fiatal szerkesztőkkel járunk körbe. Olyan gondolatok lesznek ezek, amik a felnőtt társadalom számára égető kérdések. Milyen lesz a jövő munkavállalója? Tényleg külföldön képzelik el a jövőjüket? Mit akarnak megváltoztatni? Milyen szerintük egy ideális oktatás?
Támogass minket, higgy te is velünk együtt a jövő letéteményeseiben a gondolkodó tizenévesekben!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Gyűjtés a nem elveszett Z. generációért!

Ki ne találkozott volna már valamilyen tanulmánnyal arról, hogy a felnövekvő nemzedék, ha úgy tetszik a Z- generáció immáron csak az online térben és az okoseszközén keresztül érhető el. Ki ne hallotta volna, hogy nem érdekli őket semmi, nem olvasnak, nem gondolkodnak csak fizikai testük van jelen közöttünk, ami elválaszthatatlan köldökzsinórjával, az okoseszközével csüng az online térben élő avatar lényén. Mert ők, állítólag ott vannak és ott élnek.

A kidsnews.hu a gondolkodó tizenévesek magazinja pontosan ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Szerkesztőségünk közel egy éve működik nonprofit formában és mostanra már 30 eltökélt tizenéves újságíró küzd azért, hogy megmutassa igenis jelen vannak közöttünk, igenis érdekli őket a környezetvédelem, érdekli őket a valódi értékteremtés, hisznek a család szentségében, képesek szeretni, képesek nyitottan elfogadni, vannak barátaik és legfőképpen képesek ezt az értéket átadni egymásnak a saját generációjukban egyfajta hírvivőként, illetve hidat képezve a felnőtt társadalom és felnövekvő nemzedék között. Azt mondják, hogy igen is van élet a földön és hiába látjuk őket okoseszközökkel, nekik is érték az offline tér.

Mi, az Új nap-Új remények kezdeményezésben az újságunk működtetéséhez szükséges eszközökre és egy nagyszabású reklámkampányunkra gyűjtünk, hogy minél több tizenéveshez juttathassuk el üzenetünket miszerint Légy te is gondolkodó tizenéves!

 

Saját posztok

Adományozók listája

2018-08-28 anonym 2 000Ft Hajrá!
2018-08-30 Erika 15 000Ft
2018-09-08 VJ 50 000Ft Fontos kibeszelni a normative társadalmi problémákat
2018-09-11 vera 10 000Ft Hajrá Szilv! Én nem szeretnék reklámot a gyerekeimnek.
2018-09-11 anonym 10 000Ft Ma lesz a holnap tegnapja! :)
2018-09-11 anonym az összeg nem publikus
2018-09-17 Ági az összeg nem publikus Csak így tovább! Imádom amit csináltok! Kérlek add át a srácoknak is! ❤
Ági

Kapcsolódó esemény - "Új Nap - Új Remények" 2018

2018-09-29

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2018. szeptember 29. (szombat), időpontja, tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.37 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​