Simon és Marcell

Simon és Marcell - Új remények és a Birodalom visszavág #adnimenő

"Új Nap - Új Remények" 2018
2018.09.29.

Azt mondják, hogy Magyarországon inkább a nők adományoznak, és úgy általában is a nők a jobb szívűek, empatikusabbak, szívesebben segítenek másokon.

Egyetértünk! Hiszünk a nőkben, szerintünk is igaz, hogy rájuk inkább számíthatnak azok, akik segítségre szorulnak!

Mi azonban, most teszünk egy kísérletet, hogy bebizonyítsuk, hogy mégis van remény! A két jóvágású, bizalomébresztő kopasz, megmutatja, hogy a nagy (és a kisebb) mackó is kiáll a jó ügyekért, sőt másokat is rávesz erre!

Mert szerintünk is fontos, hogy minél többen és minél többeknek adományozzanak! Legyen már ez az ország az az ország, ahol jóérzésű emberek segítenek egymásnak, és a segítségre szorulóknak! #adnimenő sőt #adniszexi, és #adnicuki is! Csak mondjuk.

Ezért vállaljuk, hogy adományokat gyűjtünk a NIOK Alapítvány filantrópiát népszerűsítő kampányához, és legyalogoljuk az Új Nap Új Remények keretében a vállalható 3,5 kilométert. Nem tűnik soknak? És az megvan, hogy ezt reggel 5 órakor fogjuk csinálni? És, hogy a Marcell lábában mindehez még mindig van egy titán rúd? Na így már azért adja, nem igaz?

Akkor, adományoznál?
Helyes... :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

#adnimenő, #adniszexi, #adnicuki

Filantrópia. Ez a szó mindenhol a világban egyet jelent. Összehozza az embereket, megmozgatja a szíveket és kezeket, segít és felemel, hol engem, hol másokat.

Mi a NIOK Alapítványnál hiszünk a filantrópia erejében, és azért dolgozunk, hogy az adományozói kultúra itthon is erősödjön.

Az adományozás kultúrája nem alakul ki magától, viszont ragadós, és terjed: minél több jó példa van, annál inkább megérint és megmozgat másokat.

Ha itt vagy ezen az oldalon, te tudod, miről beszélünk! Segíts nekünk, hogy még többen olyanná váljanak, mint Te, hogy más is megismerje az adományozás örömét, és rátalálhasson a szívéhez közel álló ügyekre: támogathassa kiskutyák életének megmentését, elesettek felemelését, roma gyerekek oktatását vagy épp a mozgáskorlátozottak közlekedését.

A NIOK Alapítványnál ezért dolgozunk: segítjük a civilszervezeteket, hogy hitelesen és sok emberhez eljuttatva tudják bemutatni az ügyeiket, és átláthatóan el tudjanak számolni az adományokkal; és segítjük az adományozókat, hogy megtalálják a számukra fontos ügyeket és egyszerűen tudjanak adományozni.

A NIOK fejlesztő munkájának köszönhetően indult el hazánkban a közösségi adományozás (crowdfunding), és terjedt el a telefonos adományozás és a bankkártyás adományozás. Ezek támogatására hoztuk létre, és folyamatosan fejlesztjük Magyarország első adományportálját, az adjukössze.hu oldalt. Kiemelten fontos számunkra az innováció és a kreativitás, fontos, hogy egyszerű felhasználói felülettel biztosítsuk az adományozás lehetőségét, hogy valóban bárki, akár percek alatt adományozóvá válhasson! Az adományportálon keresztül eddig közel 900 ezer adomány, és több mint 450 millió forintnyi támogatás ért célba.

De mi itt nem állunk meg, mert a határ a csillagos ég!

Segítsd adományoddal a munkánkat, hogy minél többen adományozzanak, mert te már tudod, hogy: #adnimenő, #adniszexi, #adnicuki!

 

 

Adományozók listája

2018-09-05 Dalma 3 000Ft Hajrá fiúk! Toljátok! :)
2018-09-10 Balázs 5 001Ft A kanadai nőtlen férfiak körében végzett kutatás bebizonyította, hogy azok, akik gyakran végeznek jótékony tevékenységet, adakoznak vagy rendszeresen segítenek másokon, gyakrabban élnek szexuális életet! Hajrá férfiak,Adniszexi#!
2018-09-12 Andrea 100 000Ft \"Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem\"
2018-09-12 Julien Renal 5 129Ft Ligetnek híján
réteken sétálok
egy-egy furcsa fánál
az égre kiáltok
lépéseim zaja
visznek végül haza
2018-09-13 Ákos az összeg nem publikus
2018-09-17 Nagy András 5 000Ft
2018-09-17 Biar 2 000Ft Hajrá! Tisztelet! :-)
2018-09-17 Judpiper 10 000Ft Go for it ????!
2018-10-01 Aranka 1 370Ft #adnimenő
2018-10-05 Deutsch Gábor 5 000Ft Hajrá Srácok!
2018-10-11 Nemdebár 4 660Ft

Kapcsolódó esemény - "Új Nap - Új Remények" 2018

2018-09-29

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2018. szeptember 29. (szombat), időpontja, tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.37 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​