Dávid Zsuzsanna

Sport tábor cukorbeteg gyerekeknek

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Egy diabetestábor költségvetése magasabb, a többi táborhoz képest :-) Szakorvos, szakápolók, dietetikusok, speciális étkezés, stb. :-) Szeretnénk ha ezeket a többletkiadásokat adományokból össze tudnánk gyűjteni, hogy a családoknak ne okozzon többlet terhet egy nyári tábor befizetésénél, hogy gyermekük cukorbeteg.
Ebben a táborban olyan dolgokat tanulhatnak meg a gyerekek, ami később a mindennapjaikat könnyebbé, sikeresebbé teheti.
Ezért tartom fontosnak a nyári sporttábort cukorbeteg gyerekeknek.

Ha lehetőséged engedi, kérlek támogasd a Jó Ügyünket!!!

Egyesületünk honlapja: http://sportoscukros.hu/
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/sportoscukros
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Nyári tábor diabétesszel élő gyerekek részére

Minden gyerek vágya, hogy nyári táborba mehessen. A diabéteszes gyerekeknek ezt egy kicsit nehezebb megvalósítani, mert a folyamatos vércukormérést, szigorú étrend biztosítását és az inzulinkezelést a hagyományos táborok szervezői nem vállalják. Ezért tűztük ki célul, hogy kifejezetten cukorbeteg gyerekek számára szervezünk tábort, ahol a sportos programok mellett biztosítva van a folyamatos orvosi felügyelet, dietetikus által összeállított étrend, gyógytornász és diabétesz edukátor. Így a gyerekek is biztonságban érzik magukat, szüleik is nyugodt szívvel engedik el őket. 600 000 forint összegyűjtésével 10 rászoruló táborozását tudjuk lehetővé tenni.

 

 

Adományozók listája

2018-02-18 anonym az összeg nem publikus
2018-02-18 ifj. Takaró Tamás 5 000Ft
2018-02-21 Csutak 10 000Ft Hajrá, hajrá, hajrá!!!!
2018-03-22 anonym 5 000Ft Nagyon jók vagytok!
2018-04-04 anonym 5 000Ft Hajrá Zsuzsi :)

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!