Sudár Tamás

Sudár Tamás

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

A Habitat Magyarország jótékonysági futócsapatának tagjaként a Telekom Vivicittá Városvádő Futáson 10 km lefutását vállaltam, és hogy adományokat gyűjtök egy jó cél érdekében. Arra kérlek, támogasd te is adománygyűjtő kampányunkat és a Habitat Magyarország munkáját! A szervezet a szegények lakhatását javító, rendszerszintű változásokért dolgozik, a szakpolitikai érdekérvényesítés és a szegénységben élőkkel folytatott közvetlen munka eszközeivel. Ezen belül például bérlakásokat újít fel, hogy valódi otthonokat teremtsen rászoruló családok számára. Nagyon szeretnénk, hogy minél több rászorulónak támogatást tudjunk nyújtani, de ehhez a Te segítségedre is szükségünk van!
Ahogy az építkezésen minden szeg és csavar számít, most minden adomány nagy segítséget jelent – a Tiéd is!
Ha többet szeretnél megtudni a szervezet munkájáról, nézd meg az a honlapjukat!
http://habitat.hu/habitat-magyarorszag
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mert a futás a ♥-et is erősíti

Ma Magyarországon több mint 300 000 családnak lenne szüksége megfizethető bérlakásra. Az albérletárak elszaladásával sajnos ez a szám egyre csak nő. Családok százai veszítik el a lakhatásukat, és emberek ezrei kerülnek utcára. A Habitat for Humanity Magyarország 20 éve azért küzd, hogy minél több ember élhessen megfizethető, biztonságos otthonban. Idén 6 szociális bérlakást szeretnénk felújítani önkénteseink segítségével, hogy hajléktalan emberek és átmeneti otthonban élő családok költözhessenek be és kezdhessenek új életet egy megfizethető otthonban.

Segíts, hogy mindez megvalósulhasson! Támogasd a Habitat for Humanity adománygyűjtését!

 

  

Adományozók listája

2018-02-28 Sudár Tamás 5 000Ft
2018-03-06 Pongrác 5 000Ft Hajrá Tamás!
2018-03-14 Tina 5 000Ft Puszillak!!

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!