Bánhidi Tamás

TÁMOGASS!

Szülinapi adakozás

Szülinappal egy Jó Ügyért, online, karantén idején
folyamatos

Idén nem tartok szülinapi ivászatot, ahonnan rajtam kívül mindenki csodás emlékekkel távozhatna. De azt az pénzt, amit idén is a leitatásomra, vagy esetleg valamilyen ajandékomra tettetek félre, hasznosan is elkölthetnénk.
Örülnék ha idén a kocsmák kasszái helyett az Autizmus Alapítvány kasszáját gazdagítanánk, hogy fel tudják újítani a várótermüket.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Segíts, hogy az Autizmus Alapítvány Ambulanciájának várószobáit felújíthassuk!

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciáján évente több száz autizmussal élő gyermek, felnőtt és családjuk fordul meg, kivizsgálásokon, kontrollvizsgálatokon, szakmai konzultáción. A családoknak – akik közül sokan hosszú utazás után érkeznek ambulanciánkra, hiszen az egész ország területéről fogadunk klienseket – külön várószobák biztosítják, hogy a vizsgálatok előtt nyugodtan tudjanak várakozni, a szakemberekkel beszélgetni. Arra törekszünk, hogy minden korosztály számára méltó körülményeket teremtsünk ezekben a váróhelyiségekben, így megfelelő bútorokkal, játékokkal szeretnénk felszerelni ezeket, a jelenlegi elavult felszereléseket lecserélni.

Szeretnénk, ha az országos lefedettséggel működő Ambulanciánk váróhelyiségei megújulnának, és minden hozzánk érkező családnak megfelelő, biztonságos helyet nyújtana a várakozás és a szakemberekkel történő beszélgetések ideje alatt. Most, hogy a veszélyhelyzet miatt nem tudjuk fogadni a családokat, ezt az időszakot arra használnánk fel, hogy a felújítások megtörténjenek

Munkánkat követhetik a www.autizmus.hu honlapunkon valamint Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/AutizmusAlapitvanyHu/)

Adományozók listája

2020-07-29 anonym 1 000Ft
2020-07-29 anonym 5 000Ft
2020-07-29 anonym 5 000Ft
2020-07-29 Eszti 5 000Ft
2020-08-01 Nóra 8 000Ft
2020-08-02 Túró Rudolf 3 000Ft Boldog születésnapot!
Ha kitalálod kitalálod ki vagyok, annyi korsó sörre hívlak meg, ahány nap nem telt még el augusztus 20-ig.
2020-08-06 anonym 1 000Ft
2020-08-06 anonym 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - Szülinappal egy Jó Ügyért, online, karantén idején

2019-01-01

Karantén van és olyan peched van, hogy most van a születésnapod?
Nem tudsz a barátaiddal lenni és együtt ünnepelni velük?
Azt gondolod, hogy most mindennél fontosabb, hogy mindenki mindent megtegyen azért, hogy ennek minél hamarabb, egymást segítve vége legyen?

Fordíts egyet a helyzeten!
Ha mindenki otthon is marad, attól még beszélgethettek és bulizhattok együtt és idén a külföldön élő barátok sem maradnak ki a buliból.

Szervezz online születésnapi partyt egy Jó Ügyért!

Skypeal, Zoommal, vagy más ingyenes konferencia beszélgetésre, csoportos beszélgetésre alkalmas online eszközzel, videó chattel ezt bármikor megteheted.
Az Instagrammon, facebookon is szervezhetsz bulit!


Hívd meg a barátaidat és kérd meg őket, hogy ajándék helyett egy általad választott Jó Ügyet támogassanak.