Kubik Dominik

Támogasd az Őrzőket! ????

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Az Őrzőkre az egyik ismerősömön keresztül leltem rá, mivel a Tűzoltó utcai kórházban kezelték őt. Ezért döntöttem úgy, hogy az idei Vivicittá félmaratonomat az Őrzők Alapítvány számára szeretném felajánlani. A befolyt összeggel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának vennének egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot, aminek segítségével a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat lehet elkészíteni.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-02 S.Virág az összeg nem publikus Kívánom, hogy összegyűljön és célba érjen a kívánt adomány!