Aniella

Támogasd te is Böjte Csaba gyermekinek egri táborozását

Egyéni események
folyamatos

Sziasztok! Csépe Aniella vagyok, Egerben születtem de jelenleg Budapesten élek és egy nagy nemzetközi cégnél dolgozom közgazdászként. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy most követként fogok kampányolni Böjte Csaba gyermekeinek egri táboroztatásért valószínűleg én magam sem hittem volna el. :)

Amikor tavaly nyáron megláttam Zsombor felhívását, hogy menjünk ki vele matekot tanítani Böjte Csaba gyermekotthonába már régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy szeretnék másokon segíteni ezért azonnal lecsaptam a lehetőségre. A tavalyi gyermektábor utolsó napjaiban én is részt vettem a programokon, hogy megismerjem a gyerekeket, azonban így sem voltam felkészülve arra, amit az otthonba érve tapasztaltam. A gyerekek és a nevelők egyaránt nagyon vártak minket, rendkívül sok szeretetet kaptunk mindenkitől az ott töltött egy hét alatt és nagyon hálásak voltak a segítségünkért. Pedig valójában mindazért, amit mi kaptunk tőlük nem lehetünk mi magunk sem elég hálásak.

A tábor és az Erdélyi utunk óta feladatomnak érzem, hogy minél több emberrel megosszam a tapasztalataimat, megismerjék a gyerekeket és a munkánkat, amelyben most már én is aktívan részt veszek. Azért dolgozunk, hogy az Egerbe látogató 20 gyerek és a fogadó családok számára ez egy életre szóló élményt jelentsen, mert úgy gondolom, hogy mindannyiunknak nagy szüksége van.

Amennyiben lehetőséged van rá, kérlek
te is támogass minket valamilyen módon, hogy ez megvalósulhasson!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Egriek a gyermekekért

Támogatókat keresünk Böjte Csaba otthonából való szovátai gyermekek táboroztatásához. Az Egriek a gyermekekért Közösségünk célja, hogy támogassuk Böjte Csaba otthonait, kiemelve a szovátai házat. Küldetésünk, hogy szeretnénk az otthonokban élő gyerekeket, évről- évre városunkban Egerben nyaraltatni, illetve  a gyermekek tanulmányaiban segíteni. Kiemelt tevékenységeink között szerepel a gyermekek korrepetálása, főleg reál tárgyakból. A hozzánk jelentkező önkénesek általunk kapcsolódhatnak be a szovátai otthon életébe, így főleg azok jelentkezését várjuk, akik hivatást éreznek a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére. Korrepetáló csapatok indítása folyamatosan a szovátai otthonba.

 Az összegyűjtött pénzből szeretnénk ebben az évben is  20 gyermek egri táborozásának utazási költségeit, programjait, étkezéseiket biztosítani 5 napon keresztül. A fennmaradó összeget tanulmányaikra, tankönyvekre, tanulási segédanyagokra, sport eszközökre fordítjuk.

 Munkánkat az Opál Tehetséggondozó Alapítvány segíti, támogatásaikat rajtuk keresztül juttathatják el az Egri Gyermektábor megvalósulásához.

A célzott összeg 400 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

A tábor augusztus harmadik hetében kerül megrendezésre,  2017.08.16-21. Támogatásukat szeretettel megköszönjük!

 

           

Adományozók listája

2017-07-18 anonym az összeg nem publikus
2017-07-19 anonym 5 000Ft
2017-07-20 Isti 10 000Ft
2017-07-21 Kaszab Katalin 50 000Ft Mivel Egerben lakom szívesen támogatom a szovátai gyerekek nyaralását, más alkalommal is.
2017-07-27 anonym 15 000Ft Kérem e-mailben jelezzen vissza, hogy az átutalt összeg megérkezett, tekintettel arra, hogy külföldi átutalásról van szó.
2017-08-02 anonym 5 000Ft
2017-08-02 Nóra az összeg nem publikus Remélem még időben érkezik az adományunk! Sok sok puszi a Gyerkőcöknek
2017-08-09 anonym 20 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.