Uray Ágnes

Támogass, hogy segíthessünk!

"Új Nap - Új Remények" 2018
2018.09.29.

Két éve csatlakoztam az InDaHouse önkénteseihez. Az elmúlt tanévben én voltam a mentora az első osztályba járó gyerkeknek. Összekötő kapocs voltam az iskola, a gyerekek szülei és a Tanodánk között. Tanúja voltam annak, hogyan alakul az iskolai előmenetelük, mennyit fejlődnek az iskolában, és hogyan segítik elő ezt a Tanodai fejlesztések. A tanítók elmondták ki az, aki sikeresen veszi az akadályokat, és azt is, mi az, ami éppen nem vagy csak gyengén megy egy-egy gyereknek. Így Önkénteseink már a következő hétvégén ennek megfelelően alakíthatták a fejlesztés menetét. A családok látogatása során kiderült, hogy sokan nem tudnak segíteni a gyerekeknek az otthonra feladott leckék elkészítésében. Ezért is nagyon fontos, hogy minden gyerek eljárjon a Tanodába, ahol minden, a tanulásához és fejlődéséhez szükséges segítséget megkap. A legkisebb sikernek és dicséretnek is nagy jelentősége van. Cserébe mi, Önkéntesek sok-sok szeretet kapunk tőlük.
Ahhoz, hogy továbbra is segíthessük ezeket a nehéz körülmények között élő borsodi gyerekeket, gyerekenként 75,000 Ft-ra van szükségünk egy tanévben. Ez tartalmazza az Önkéntesek utazási költségét, valamint a fejlesztéshez szükséges szakmai munka költségeit.
Az én vállalásom, hogy összegyűjtöm 2 gyerek tanodai fejlesztésének költségeit. Ezen kívül szeptember 29-én csatlakozom más adománygyűjtő nagykövetekhez, amikor is hajnali 5 órakor felsétálunk a Gellért-hegyre, és a napfelkeltében gyönyörködve örülünk annak, hogy milyen sok segítőkész támogatónk van.
Kérlek, segíts, hogy folytathassuk ezt a munkát, és minél több nehéz sorsú gyereknek legyen lehetősége az InDahouse Tanodájába járni.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

5880 óra fejlesztés 110 gyereknek 10 hónap alatt

A SZIA InDaHouse önkéntesei minden pénteken este hatkor elindulnak egy borsodi faluba, hogy a hétvégéjüket gyerekek fejlesztésének szenteljék.

A 2018/2019-es tanévben 110 szegénységben élő gyereknek összesen 5880 órányi fejlesztő foglalkozást fogunk megtartani.

Ahhoz, hogy 1 gyerek 1 tanéven keresztül részt vehessen a programunkban, 75.000 forintra van szükség.

Gyerekenként 75.000 forintból ki tudjuk fizetni az utazás, a önkénteskoordináció és a szakmai munka költségeit egy tanéven keresztül.

Segíts, hogy az a hosszú távú munka, amit 4 évvel ezelőtt elkezdtünk, idén is gond nélkül folytatódhasson!

Segíts, hogy a tavalyi bemutatkozó videónkhoz képest 90-ről 110-re tudjuk növelni a hozzánk járó gyerekek számát

 

Adományozók listája

2018-08-27 Uray Ágnes 5 000Ft
2018-08-28 Srancsik Balázs 20 000Ft
2018-09-01 KA 10 000Ft Hajráááá!!!
2018-09-03 Anna 3 000Ft Legyen sikeres tanéve az Indahouse-os gyerekeknek is! Hajrá Ági! :)

Kapcsolódó esemény - "Új Nap - Új Remények" 2018

2018-09-29

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2018. szeptember 29. (szombat), időpontja, tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.37 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​