Gábor-Németh Kata

Támogass Katával!

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

A sport mindennapi része az életemnek.
Eddig még soha nem futottam a Vivicitta-n.
Viszont szeretnék célt adni a legelső futásomnak ott,és admányokat gyűjteni az Örzők Alapítvány számára,amely a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekek gyógyítását támogatják.

Két gyermekes anyaként tudom mit jelent a gyermekünk védése,óvása.Szeretnék lányaim előtt jó példa lenni arra,hogy adni jó.
Hozzám közel álló fontos személy édesanyja,aki akut leukémiában ment el,azt mondta ha meggyógyul segíteni fogja a leukémiás betegeket..sajnos a kór nagyon hamar elvitte..akkor nem sikerült őt utolsó útjára elkísérnem..de ezzel a futással,szeretném az ő segíteni akarását átadni..és segíteni!!Kérlek támogasd Te is futásom,segítsünk együtt a betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!