Ibolya

Tekerj te is velünk! ;)

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2017
2017.05.27

Tekerjetek velem! ;)


Sziasztok, Ibolya vagyok, szociális területen dolgozok, fogyatékkal élő fiataloknak segítek immár 4 éve.

Idén először veszek részt a Tour de Balatonon.
Izgatottan várom, nagy kihívás ez számomra, főleg, hogy egy nemes célt is szolgálhatok vele.

Sok olyanról hallani mostanában, hogy embertelen körülmények között kell a szülőknek élni, ha a beteg gyermekük mellett szeretnének lenni míg felépül! De most itt ez a nagyszerű lehetőség, hogy sokuk helyzetén segítsünk!

Aki teheti járuljon hozzá, hogy a Miskolci kis beteg gyerekek és szüleik, hozzátartozóik közelségét élvezve, nyugodtan gyógyulhassanak!
12 apartmant szeretnének korszerűsíteni, hogy a beteg gyerekek és hozzátartozóik kényelemben töltsék együtt ezt az időt!

Ha mást nem is tudsz tenni, hozd el a bringád és tekerj velünk 2017.05.2.-én a Balatonföldvárról induló Tour de Balatonon! És népszerűsítsd a kezdeményezést!

Segítségeteket köszönöm!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald Házakat létrehozó kezdeményezés több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára és azóta minden évben több millió beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  A világ számos pontján megtalálható Ronald Házak olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Fennállásunk óta közel 9000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2017-04-26 anonim 1 000Ft Hajrá!😘