Szilágyi Andrea

Tekerj/Támogass vagy akár mindkettő!Valahol valaki számít ránk!Együtt erősek vagyunk!!!

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2017
2017.05.27

Idén is részt veszek a McDonald's BringaMánia Tour de Balaton rendezvényén.Segíts Te is,hogy most kicsit másként legyek ott!Mit teszel ma,ami holnap is számít?Ma tettél valakinek egy kedves gesztust?
"Élj úgy,hogy ha lepereg előtted életed filmje,érdemes legyen végig nézni!"
Képtelenség valakinek segíteni úgy,hogy Te ne érezd magad jobban tőle.Tegyél olyat amit nem mindennap szoktál!

"Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik."
/Sean Thompson/
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald Házakat létrehozó kezdeményezés több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára és azóta minden évben több millió beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  A világ számos pontján megtalálható Ronald Házak olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Fennállásunk óta közel 9000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2017-03-31 anonim 1 000Ft Nagyon köszönjük a segítséged a Ronald Házak nevében! :)