Cseh Balázs

TESZT4űáőúóüöé

Egyéni események
folyamatos

Motivációóüúőűáé
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Segítsük együtt a civil szektor fejlődését!

Mi hiszünk abban, hogy az ország jobb közérzetének kulcsa a civil szféra zsebében van. Az itt zajló munka, az itt dolgozó szervezetek és emberek segíthetnek abban, hogy valódi társadalmi összefogás alakuljon ki a környezetvédelemtől az egészségügyön, kultúrán és oktatáson át a szociális munkáig az élet minden területén. A kulcsot csak ki kellene venni a zsebünkből, hogy használhassuk…

Ha Ön is hisz ebben, akkor kérjük, hogy segítse adományával működésünket, ezen keresztül pedig az általunk segített civil szervezetek munkáját!

Hogy mire fordítjuk az adományokat?

A Civil Iránytű Alapítvány célja a szektor és a benne dolgozó szervezetek fejlesztése, segítése. Munkánk során olyan szolgáltatások, programok fejlesztésével és működtetésével foglalkozunk, melyeket szervezetek széles köre tud igénybe venni.

A Jóügyekért.hu adományszervező portálunk használatával eddig már 60 civil szervezet, több, mint 80 millió forint adományt tudott gyűjteni a kitűzött céljainak megvalósításához.

Alapítványunk 2015 óta végzi az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének koordinációs feladatait. A Testülethez már 32 szervezet csatlakozott, itt a fő célunk az szervezetek átláthatóságán keresztül az adományozói bizalom erősítése. 

A NIOK Alapítvánnyal közösen évente megszervezzük a Civil Díjat, amelynek fő célja, hogy a nyilvános elismerés révén felhívja a figyelmet a legígéretesebb, leginnovatívabb, legsikeresebb hazai civil szervezetekre és projektjeikre.

Legújabb projektünk, az Új Nap - Új Remények a Jóügyekért.hu portálra építkezve egy célzott eseménnyel (melynek központi eleme egy hajnali séta)  segíti az adománygyűjtést. Az akció szintén nyitott minden csatlakozni kívánó civil szervezet számára, és reményeink szerint évről-évre meg tudjuk majd rendezni.

Köszönjük, ha adományával Ön is segíti céljaink megvalósítását!

  

         

 

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.