Imola

TÁMOGASS!

Tisztítsuk meg együtt lakókörnyezetünket a méreganyagoktól! Ready! Steady! Go! :)

32. SPAR Budapest Maraton® - Fesztivál V4 Futóhétvége
2017.10.14.-15.

Mivel szívügyem a környezetvédelem, így évek óta aktívan teszek is érte. Sok érdekes helyzetbe kerültem már aktivistaként, de futóversenyen eddig még nem indultam környezetünk védelmében… Itt az ideje ezt is kipróbálni! :)

A Greenpeace többek közt a lakókörnyezetünk méregtelenítésén, veszélyes hulladéklerakók felszámolásán is fáradozik. Arra gyűjtünk most adományokat, hogy ezt a nagyon fontos munkát folytatni tudja a szervezet. Ehhez a Ti segítségetekre is szükség van, mivel a Greenpeace csak magánszemélyektől fogad el támogatást. Ez egy csapatmunka a környezetünkért és a saját egészségünkért (valaki mintavételez, tárgyal, cikket ír, valaki pedig adománnyal segíti a munkát)

Én most vállaltam, hogy egy jó és fontos ügyért futok szintén aktív környezetvédő társaimmal + befizetem az 1900 forintos regisztrációs díjat. Te pedig adománnyal tudod támogatni a futásomat, és ezen keresztül a méregmentes lakókörnyezet ügyét. Segíts, kérlek, hogy összegyűljön október 15-ig a célul kitűzött 100.000 forintos összeg. Íme, egy lista, hogyan is néz ki egy-egy terület bevizsgálása számokban:

1 500 Ft: pH-tesztcsíkok
3 000 Ft: Védőruházat mintavételezéshez
5 000 Ft: Steril mintavevő edény
10 000 Ft: Toxikus (nehéz)fémek vizsgálata
12 000 Ft: Szerves szennyezők vizsgálata (AOX, TPH)
22 000 Ft: Passzív 168 órás külső légszennyezés-vizsgálat
30 000 Ft: Teljes peszticidvizsgálat

A veszélyes hulladék témáról alább olvashatsz, támogatni pedig a jobb oldalon található „TÁMOGASS” gombra kattintva tudsz! (választhatsz, hogy megjelenjen-e a neved nyilvánosan a támogatók listájában)

Nagyon köszönöm, ha segítesz, és magadnak is köszönd meg, hiszen közös környezetünkért, saját és családod egészségéért tettél ezáltal! :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Segíts, hogy Magyarországon mindenki tiszta, méregmentes környezetben élhessen!

Emlékszel még a kolontári vörösiszap-katasztrófára vagy az Illatos úti méregraktárra? Hazánkban számos olyan helyszínt ismerünk, ahol veszélyes vegyi anyagokból álló szennyezés maradt az utókorra. Célunk, hogy felkutassuk és megmutassuk hol és milyen szennyezés található, hogyan érintheti ez a lakosság egészségét és a környezetet, különösen hazánk felbecsülhetetlen értékű vízkincsét. Azon dolgozunk, hogy a hatóságok mihamarabb felszámolják az évek óta elhagyatottan álló veszélyeshulladék-lerakókat és szigorúbb szabályozás bevezetésével megelőzzék a jövőbeni környezetszennyezést. Mindeközben tovább kutatunk, további költségekkel járó méréseket és független laborvizsgálatokat végzünk. Segítsd te is munkánkat, hogy Magyarországon mindenki tiszta, méregmentes környezetben élhessen!

  

  

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te! Ha a jó ügyünket szeretnéd támogatni, akkor kérünk, ezt magánszemélyként tedd. Köszönjük!

Adományozók listája

2017-09-25 Lengyel Péter 1 000Ft
2017-09-25 Tapuska Krisztián 5 000Ft
2017-10-07 anonim 1 000Ft
2017-10-08 anonim az összeg nem publikus
2017-10-08 anonim az összeg nem publikus
2017-10-09 Anyu az összeg nem publikus mert szeretném a leendő unokáimat is mosolyogva látni
2017-10-11 Németh Adrienn 1 500Ft Hajrá Imo! Remelem személyesen is ott leszek a nagy napon😊
2017-10-31 Anonim az összeg nem publikus