Aradi Hanga Zsófia

TÁMOGASS!

Tíz év, két kerék, \"másfél\" követ

"Új Nap - Új Remények" 2020
2020.10.03.

10 éve dolgozunk az Élménylelő Ifjúsági Egyesülettel Pécsett a hátrányos helyzetű gyerekekért. Nagyon szeretnénk még legalább ennyi ideig maradni és csinálni - mert amit mi csinálunk, azt nem lehet abbahagyni, azt csinálni kell.

Minden évben keményen dolgozunk azért, hogy előteremtsük a fennmaradásunkhoz szükséges fedezetet. Az az elvünk, hogy sok ember kis segítségével is sikerülhet ez! Ha csak 2 000 forinttal tudsz minket támogatni, mi abból már egy hétig csodát csinálunk egy gyereknek. :)

És hogy hogyan gyűjtünk? Mi például Cinkával bringára pattanunk (oké, ő csak félig számít, egyelőre páholyból nézi a szenvedéseimet)! Annyira nem jó buli a hegyre feltekerés, ezért nekünk is kell az extra motiváció... ;) Mostantól mindenhova két keréken megyünk, bölcsibe, egyetemre, munkába. Elhatároztuk, hogy körbetekertjük a várost, hogy megmutassuk nektek mindazt, amin a munkánkkal javítani szeretnénk! Kell még hozzá tíz év - minimum! ;)

#még10évet!


Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Még 10 évet! #még10évet!

Az Élmény Tár 10 éve segíti a nehéz körülmények között élő gyerekeket! Ezalatt az idő alatt több, mint 100 gyermek életére igyekeztünk hatással lenni. Célunk, hogy kinyissuk számukra a világot, lehetőségekhez juttassuk őket és, hogy tudják, ránk mindig számíthatnak, hozzánk mindig fordulhatnak segítségért. Pécs egyik peremkerületén esélyteremtő gyerek birodalmat alkottunk meg, ahol a demokráciának, a gyermekjogok és a gyerekek felelősségérzetének, döntéshozatali képességének fejlesztése főszerepet kap.

Munkánkat alulról szerveződő, független csapatként végezzük, ezért tevékenységünk fenntartása állandó, kreatív megoldásokat igényel. Ez a te kampányod is, ha szeretnéd támogatni 30 hátrányos helyzetű gyermek esélyét a boldog életre!

Mit jelent konkrétan az adományod?

1000 Ft - 1 gyerek egyheti uzsonnája

2000 Ft - egy gyerek egy heti lovaglása

3000 Ft - egy gyerek egy heti tehetséggondozása

4000 Ft - egy havi utazási költség egy gyerekre

5000 Ft - egy gyerek teljes havi költsége

Most lehetőséged van havonta, rendszeres adománnyal is támogatni a munkánkat! 

 

Adományozók listája

2020-09-15 Moni Dani 5 000Ft Hajrá Hanga....és Többiek! Legjobbakat!
2020-09-16 anonym 5 000Ft
2020-09-17 anonym az összeg nem publikus

Kapcsolódó esemény - "Új Nap - Új Remények" 2020

2020-10-03

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2020. október 3. (szombat). Helyszínei: Budapest, Székesfehérvár, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időpontja 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​