Kőműves Luca

Transzplantált sportolók álmaiért

Óbudai Futófesztivál
2017.04.22-2017.04.23.

Kőműves Luca vagyok, 27 éves. Két évvel ezelőttig teljesen egészséges. 2015 februárjában trombózist diagnosztizáltak a májamban. Teljesen felborult az életem, nyár végére ágyhoz kötött lettem. Akkor elhatároztam, hogy ha egyszer rendbe jövök visszatérek kedvenc sportomhoz, az úszáshoz és valóra váltom az álmaimat. Augusztus 29.-én reggel átestem az életmentő májátültetésen. Ezután a családomon kívül a Trappancs Egyesület és csupaszív tagjai segítettek a mindennapi életbe való visszarázódásban.
Hiszek a közösség erejében és abban, hogy sok kicsi sokra megy.
A tavalyi Szervátültetettek Európa Bajnokságától, egy határérték alatti labor érték eltántorított, de tudom milyen érzés mindent megtenni és várni a megmérettetésre.
Idén én szeretnék a sorstársaim, a fiatal sportolók segítségére lenni avval, hogy az utazásukhoz szükséges önrész terhét könnyítve, minden érdemes kis bajnok megmutathassa magát, a nyáron, Malagában tartandó Világbajnokságon.

A kitűzött célom 100.000 Ft összegyűjtése számukra.

Mindenkiben él egy bajnok! Ezért futó nagykövetként örömmel csatlakoztam a Trappancs Egyesület kampányához, amelynek célja, hogy a transzplantált fiatalok részt vehessenek a Szervátültetettek Világbajnokságán!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-03-17 Komilaci 20 000Ft
2017-03-18 Ákos 1 100Ft Hajrá! :)
2017-03-22 anonim 5 000Ft Hajrá Luca! :)
2017-04-03 Orshy 20 000Ft Hajrá Luca!
2017-04-09 Fruzsi 5 000Ft