Kónya Kitti

Tudom, hogy mindenkinek megvan az esélye, hogy elérjen valami nagyszerűt.

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Idén, a 33. Vivicittá Városvédő Futáson már harmadik alkalommal teljesítem a félmaratoni távot és ezt szeretném jótékonyságra fordítani. A Tűzoltó utca Gyerekklinika egy olyan box-ra gyűjt, amellyel kemoterápiás gyógyszerek elkészítését teszi lehetővé.
A futás más fajta küzdelem, mint amit ezeknek a gyerekeknek át kell élniük, de mind kettőben a cél a győzelem, ezért támogasd Te is őket!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-02-13 Mónika Banto az összeg nem publikus Hajrá Kitti szép kezdeményezés büszke vagyok rad! Káposzta ????
2018-02-14 anonim 5 000Ft