Kotormán Lili

Váltsunk valóra sok sok álmot!

Óbudai Futófesztivál
2017.04.22-2017.04.23.

Kisgyerek koromban egyik napról a másikra változott meg az életem. Egy éjszakai rosszullét következtében, hónapokon keresztül tartó kórházi kezelések sorai után derült ki, hogy új májra lesz szükségem az életben maradáshoz. Egészen húsz éves koromig kórházról kórházra járva, kezeléseken estem át, míg elérkezett az a szakasz, amikor már nagyon kevés volt hátra. Hatalmas küzdelmek árán sikerült átesnem a májátültetésen, és ezzel számomra is akkor még felfoghatatlanul, de kaptam az élettől egy második esélyt. Ezek után nagyon nehéz volt talpra állni, ekkor találtam rá a Trappancs egyesületre, ami nekem is segített egy nagyon nehéz időszakon átesni, amikor szembesültem a ˝de mégis élhetek˝ fejezettel.
Szervátültetés után több sportot is kipróbáltam, de végül a bowling lett az én sportom. Emellett kisgyerek koromtól aktívan részt vesz az életemben a lovaglás, ami átsegített minden rossz dologban az életemben. Saját magamon tapasztaltam, hogy milyen sokat tud segíteni a sport, mint lelkileg, mint fizikailag. Nagyon hálás vagyok, hogy kaptam egy új esélyt, és azon vagyok minden nap, hogy élhessek vele, és ezzel együtt az aktív sport az egyik olyan dolog, ami segít ebben.
Éppen ezért vígan és dalolva jelentkezem a kampányba mert szeretnék segíteni abban, hogy a transzplantált sportoló gyerekek valóra válthassák álmaikat, hogy az ő új esélyük is teljes lehessen.
Segíts te is abban, hogy az álmuk valóra váljon, én futni fogok a célért, te pedig a legapróbb segítséggel is segíthetsz nekik közelebb kerülni ahhoz, hogy részt vehessenek a Szervátültetettek Világbajnokságán. Segítsünk együtt!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-03-30 Sz az összeg nem publikus Felnézek Rád Lili és ez egy jó ügy! Fuss a gyerekekért!
2017-04-06 Detti az összeg nem publikus
2017-04-06 Szűcsné Papp Karola 5 000Ft Új élet új mosoly
2017-04-16 Evi az összeg nem publikus Hajrá Lili!
2017-04-16 H az összeg nem publikus