Farbaky Tamás

"Világítani fogok" Kerecsendért, Veletek!

Egyéni események
folyamatos

Farbaky Tamás vagyok, 28 éves, teológia és orosz-francia szakon végeztem, most egy multinál dolgozom. 2014 óta veszek részt a táborokban, nekem ez egy hihetetlen ajándék volt, ami megtanította, hogy az igazán fontos dolgok az életben, mint az egymással való találkozás, az önfeledt, együtt átélt öröm teljesen ingyen van. Ezt a gyerekektől tanulom meg mindig.

Idén én is gyűjtök a nyári táborra, amit a gyerekek egész évben várnak, és nem véletlenül. Idén a sok móka és tanulás mellett egy színpadi művet szeretnénk összerakni a tábor végére. A tábor biztos csúcs lesz, de ennek megvan az anyagi vonzata, elő kell teremtenünk a pénzt az előadókra, zsírkrétára, benzinpénzre, a finom ételekre, amit a helyi asszonyok szabit kivéve főznek meg nekünk. Én 70 ezret szeretnék összegyűjteni. A követeink által összegyűjtött pénz nem csak a táborra megy teljes egészében, ugyanis vágyunk és célunk, hogy minél gyakrabban, legalább havonta egyszer szervezzünk egy hétvégét a gyermekeknek. Hiszen így tudunk hatékonyabban dolgozni. Ez az utóbbi évben többé-kevésbé sikerült is.

A legkisebb adományt is örömmel fogadjuk, nekünk egy sör, két gombóc fagyi vagy egy kávé ára is nagy segítség!
Kérlek, ha utalsz, a közleménybe írd be: "Világítani fogok"
(Lent találsz még rólunk és a gyűjtésről érdekes információkat.)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Világítani fogok!

A tavalyi támogatóinknak köszönhetően közel 130 gyerekkel és 25 önkéntessel tudtunk táborozni, nyaralni 5 napot. Hajókáztunk, moziztunk, kirándultunk, együtt játszottunk és finomabbnál finomabbakat ettünk a helyi asszonyoknak hála. Nézzétek, ilyen szuper film is készült minderről a Shoeshine jóvoltából! Továbbá évközi programjainkat is támogattátok, ezek közül a legemlékezetesebb az adventi készülődésünk és a farsangi zenés mulatság.

Idén is támogatókat keresünk a kerecsendi  gyerekeknek szóló, 23. nyári táborunkhoz (2018. július 9-14.) és az évközi programjainkhoz, melyeket a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló Világítani Fogok közösség szervez. Az idei táborban közösen hozunk létre táncos és cirkuszi elemekkel megspékelt színházi produkciót.

A Világítani Fogok egy évek alatt szerveződött, főként fiatalokból álló önkéntes csapat. Bár az ország különböző helyein lakunk, van egy közös pont és egy közös cél, s ez a heves megyei Kerecsendhez köt bennünket. Nyári táborokat, havonta közösségi programokat szervezünk ma már főleg a falu hátrányos helyzetű gyermekei, illetve egyre inkább családjaik számára is.

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ugyanis ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni. Az összegyűjtött támogatást a gyerekek és önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra (pl. kirándulás), valamint meghívott vendégeink utazási költségére fordítjuk. Nagyjából 100 gyerkőc várja idén is a tábort. Mivel a közösségünk önkéntes szerveződésű, a tábor költségeit és az évközi programjaink nagyrészét magánadományokból fedezzük. Ezért idén is számítunk a Te segítségedre is!

Mivel saját bankszámlaszámmal még nem rendelkezünk, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány támogatásával, az ő bankszámlájukra gyűjtünk. Nagyon köszönjük nekik a lehetőséget! 

A célzott összeg 910 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

Köszönjük, hogy támogatsz minket! A Világítani Fogok tevékenységéről további információkat facebook oldalunkon találsz!

Adományozók listája

2018-05-29 Zoli 10 000Ft
2018-05-29 Ádám 3 000Ft hajrá!
2018-05-30 Evelin 2 000Ft
2018-05-30 András az összeg nem publikus
2018-05-30 anonym az összeg nem publikus
2018-05-30 Joe 2 000Ft
2018-05-30 anonym az összeg nem publikus
2018-05-30 Márk 2 000Ft с любовью ;)
2018-06-05 Péter 5 000Ft
2018-06-08 Tamás 5 000Ft
2018-06-11 bR 1 500Ft
2018-06-13 Tamás 4 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.