TUNCSIK CSABA

TÁMOGASS!

Vinski Maraton Palics

34. Wizz Air Budapest Félmaraton
2019. szeptember 8.

Körvonalazódik az évem legmozgalmasabb futó kalandja. 2019.09.21-én Palicsra ruccanunk ki jó páran a Vinski Maratonon részt venni. Az úthoz szeretnék valami nemes célt is adni, ezért döntöttem úgy hogy az Őrzőket támogatva kampányt indítok.

Az első futásom is az Őrzők Alapítvány jegyében zajlott, így minden évben legalább egy futóversenyt a színeikben kampányolva emlékezek meg erről.

Önkéntesükként illetve a Klinika munkatársaként átlátom, hogy mennyire szükség van a segítségre amelyhez rajtuk keresztül jutnak a beteg gyerekek.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 28 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így az Őrzők Alapítvány segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Támogasd jó ügyünket most Te is, és segíts nekünk abban, hogy vásárolhassunk egy PHILIPS Respironics Cough Assist E70 köhögtetőgép készletet, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekek köhögésének asszisztálására alkalmas készülék.

Legyél a támogatónk, legyél a részese a gyermekek gyógyulásának, hiszen működésünk a továbbiakban, mint eddig is, támogatóink segítségétől, így a Te adományodtól is függ.

Adományozók listája

2019-07-24 Csaba 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - 34. Wizz Air Budapest Félmaraton

2019-09-08

A legyőzhető távolság téged is vár. Vegyél részt a legnagyobb félmaratoni eseményen, és rajtolj el Magyarország legnépesebb mezőnyével! 

Ha nem vagy elég felkészült, hogy egyéniben teljesítsd, akkor szervezz 2 vagy 3 fős csapatot, és győzzétek le együtt a félmaratoni távot!