Maczák Péter

TÁMOGASS!

Vissza a sportba, kondiparkot a Csanyikba!

Egyéni események
folyamatos

38 éves vagyok és újra Miskolci lakos.
Hámoriként korábban kb. 10éven keresztül a mozgást, kis túlzással 0-24ben a hegymászás különböző válfajai jelentették számomra.
Aztán egy hirtelen jött Budapesti munkalehetőség mindent megváltoztatott és az aktivitás az irodai értékesítői munkakör, és a megváltozott környezetnek is köszönhetően háttérbe szorult.
Ez idő alatt néhány év rally versenyzés, illetve a baráti körömnek köszönhetően néhány abszolút hobby kategóriákban tájfutó versenyen való részvétel jelentette a mozgást. Ennek köszönhetően felszaladt 20kiló plusz és a rendszeres mozgás teljesen elmaradt az életemből.
Ezen párommal, aki tájfutó, mindenképpen változtatni szerettünk volna. Meghoztuk a döntést és a jobb életminőség reményében, a tavalyi évben visszaköltöztünk a Bükk lábához.
Felépítkeztünk, gyermekünk született. Innen már „csak” az elhatározás kellett. Másra már nem foghatom, hogy nincs lehetőségem mozogni.
Egyszer csak jött egy sms: „VAN EGY JÓ OKOM A SPORTÉLETED ÚJRAINDÍTÁSÁRA!”
Meghallgattam a lehetőséget, először meg is akadtam, hogy egy nagyon illusztris és aktív sportolók társaságába egyáltalán hogyan kerülhetek, de „most vagy soha” alapon azonnal igent mondtam!
A futóköveteink között én lehetek az aki a 0-ról elindulva próbálja majd bebizonyítani saját magának és azoknak akik mozgás nélkül élik mindennapjaikat, hogy igenis el kell elindulni, és lehet mozgással teli életet élni.
A közös ügyünkért, amit egy nagyon jó dolognak tartok, hogy a szabadban a közösségért egy edző parkot létrehozhatunk, a vállalásom nem lehet más mint az életembe visszahozni a rendszeres mozgást.
Az elkövetkező hónapban minden héten 5 szabadtéri mozgást vállalok amiből minimum 3 alkalom futás. Célom, hogy a Fuss Érte keretein belül, a jelenlegi nulla futásteljesítményemet felvigyem egy olyan szintre, hogy a kampányunk legvégére remélhetőleg pár kilótól is megszabadulva, képes legyek egyben, és 45 percen belüli idővel lefutni azt a 7,5km-es 100m szintemelkedésű távot ami a házunktól a későbbi kondipark oda-vissza távját jelenti.
Ezen időszak alatt pedig célom, támogatók segítségével 500.000Ft-ot hozzátenni a közösségi kondipark megvalósításához.

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2018-10-20 Herczeg Ábel az összeg nem publikus Gyermekkorom legszebb élményei kapcsolódnak a Csanyikhoz!Szóval hajrá cimbora!
2018-10-23 Stramszki Mónika az összeg nem publikus Ez a hely függőséget okoz, ezért csak bíztatni tudok mindenkit! Hajrá Peti!
2018-10-24 Töpler Zsófia az összeg nem publikus Sikerülni fog!
2018-11-12 Rozalinda 1 000Ft Hajrá! ????
2018-12-18 Fuss Érte! Versenyzők 32 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.