Gyömörei Vivien

Vivi vagyok, veseátültetett és futó

Egyéni események
folyamatos

Vivi vagyok, 16 éves. Két és fél éve kaptam új vesét, azóta nagyon jól vagyok, Kelen Kata doktor néni és Török Szilárd doktor bácsi gondosan felügyeli, hogy ez így is maradjon.
Egy gyermekotthonban lakom, ahol a nevelőim is mindenben segítenek nekem, hétvégenként pedig a nagymamám és a tesóm próbálja megértetni velem az élet nagy szabályait.
A veseátültetés utáni évben Trappancs Timi (Feszt) elkezdett atlétika edzésre vinni, azóta már egyedül járok hetente háromszor Jung Ági nénihez.
Azt mondják, hogy egyre ügyesebb vagyok és ezt nagyon szeretném a Szervátültetettek Világbajnokságán is megmutatni. Láttam, hogy a nagyok annyira szeretnek minket, hogy elkezdtek gyűjteni azért, hogy mi is ott lehessünk. Én is szeretnék segíteni ebben a Trappancs Egyesületnek.
Két vállalásom is van: az egyik az, hogy az Óbudai Futófesztiválon futok a többiekkel,
a másik az, hogy szerzek érmet a világbajnokságon.


Segítesz nekem ebben? Minden támogatás egy lépés a dobogó felé... és akkor én leszek a világ legboldogabb gyereke.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-04-10 Feszt Tímea az összeg nem publikus Hajrá Vivi! :)
2017-04-14 dr. Kelen Kata 5 000Ft
2017-04-14 Évi az összeg nem publikus

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-01-01

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.