Imre Orsolya

Who RUN the World? GIRLS!

29. SPAR Budapest Maraton®
2014. október 11.

Idén ősszel az UNICEF-fel futok azért, hogy a világban minden lány gyermekeknek egy kicsit jobb legyen.
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van egy lány az életében akiért érdemes futni. Én futok az anyukámért és a nagymamámért. Futok a kishugaimért. Futok azért a több száz elképesztő fiatal lányért, akit a Camp Rising Sunon keresztül ismertem meg. Futok a székesfehérvári és velencei nevelőotthon lányaiért. És nem utolsó sorban futok magamért.

Te is fuss egy lányért akit szeretsz!
Támogasd az UNICEF-et, hogy adományaikkal, humanitárius munkájukkal segíthessék a lánygyermekek védelmét az erőszaktól, a kényszerházasságtól, és megkönnyítsék iskoláztatásukat és ezen keresztül szebb jövőt biztosítsanak.

Adományozz vagy fuss/ szurkolj velem, segíts, hogy elérjem a célom, és az UNICEF segíthessen a lányoknak!

This fall I decided to run on the side of UNICEF to make the world a bit better place for girls.
I am sure that everyone has a girl in their lives for whom it is worth to run. I run for my mother and grandmother. I run for my little sisters. I run for those hundreds of amazing girls that I got to know through Camp Rising Sun. I run for the girls from the childrends' home of Székesfehérvár and Velence. Last but now least I run for myself.
Come on, run for a girl you love!
Support UNICEF so that they can help prevent violence aginst girls, and forced child marriages by providing access to education and through it a better future for girls!

Donate so UNICEF can help the girls all around the world!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Lány gyermekekért!

A lány gyermekek világszerte a megkülönböztetés és az erőszak leggyakoribb áldozatai.

Az ENSZ Közgyűlése 2011 decemberében nevezte ki október 11-ét a lány gyermekek világnapjának, hogy felhívja a figyelmet a lányok jogaira és a kifejezetten őket érintő problémákra.

A világon 32 millió lány gyermek nem részesül megfelelő oktatásban. A szűkös anyagi körülmények között élő sokgyermekes családok a fiú gyermekeiket küldik iskolába, míg a lányok a házimunkában, vízhordásban, pénzkeresésben segítenek. A lány gyermekek nagyobb eséllyel válnak erőszak áldozataivá, beleértve a lelki, fizikai, vagy szexuális bántalmazást is. Számos dél-ázsiai, kelet-afrikai és közel-keleti országban még mindig bevett szokásnak számít a lányok korai kiházasítása, ami magával vonja a tinédzser terhesség kockázatát is. A lányok könnyebben esnek emberkereskedelem áldozatává, de a prostitúció vagy az online szex turizmus is óriási veszélyt jelent rájuk nézve.

Az UNICEF azért küzd, hogy a lány gyermekek se induljanak hátránnyal az életben, olyan gyermekkort élhessenek, amit minden gyermek megérdemel.

Az UNICEF a lány gyermekeket érintő problémák rendszerszintű felszámolására gyűjt. A kitűzött cél 2 millió forint amit az UNICEF a lány gyermekek iskoláztatására, a gyermekházasságok felszámolására,a szexuális erőszak és kizsákmányolás megállítására,a női nemi szerv csonkítás ellen helyi közösségek preventív célú tájékoztatására költ.

Saját posztok

Adományozók listája

2014-09-05 b 1 000Ft Hajrá!!!!
2014-09-23 Civil Vállalkozások Nonprofit Kft. 10 000Ft Hajrá Orsi!

Kapcsolódó esemény - 29. SPAR Budapest Maraton®

2014-10-11






A futás napján 2013-ban a változatos távokon összesen 21 930 nevező volt a  BSI által szervezett eseményen. Bízunk benne, hogy idén is legalább ennyi elégedett, mosolygó futó teljesíti választott távját. Fuss 600 m-t, vagy akár 42,2 km-t, legyél Te is egy azok közül, akik célba érkezésük boldogságát egy  „jó ügy” támogatásával teszik teljessé.