Szabina

World Transplant Games

Egyéni események
folyamatos

Almási Szabina vagyok, 26 éves és egy ritka betegséggel születtem, amely májkárosodást eredményezett. Mire 20 éves lettem már túl voltam 6 nagy hasi műtéten, melyből a legnagyobb a májátültetés volt. Szervátültetés után pár évvel kezdtem el sportolni a Trappancs Egyesületnél, eleinte nagyon nehéz volt, hiszen előtte teljesen el voltam tiltva még a testnevelés órától is. 3 éve gyalogolok versenyszerűen. Edzőm – Jung Ági – kitartó munkájának köszönhetően azóta két Európa Bajnokságon vehettem részt, mindkétszer éremmel tértem haza: első alkalommal bronzéremmel, másodszor (tavaly) ezüstéremet szereztem női gyaloglásban. Idén a Szervátültetettek Világbajnokságán az aranyért indulok!
Ennél jobban csak egy dolgot szeretnék: azt, hogy EGYÜTT menjünk, az egész Trappancs csapat, főleg a szervátültetett gyerekek, hiszen talán nekik a legfontosabb a siker, az elismerés, a támogatás, a motiváció. Ők ezért edzenek rengeteget.
Az én vállalásom, hogy a 3 km-t 20 perc alatt gyalogolom a
világbajnokságon.
Szurkolóimtól a szurkolás mellett azt szeretném kérni, hogy akár egy fagyi árával támogassák a Trappancs gyerekcsapatát, hogy Ők is eljuthassanak a dobogóig.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-04-10 anonym 3 000Ft
2017-04-19 anonym az összeg nem publikus

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-01-01

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.