Zemes Gabi

TÁMOGASS!

Zemes Gabi

Egyéni események
folyamatos

Zemes Gabi vagyok , elkötelezett híve a sportnak és az egészséges életmódnak ezért is nagyon örülök hogy a részese lehetek egy ilyen szuper kezdeményezésnek . Miskolci barátaim felkérésére lettem nagykövete ennek a kampánynak . Mindig is része volt a sport az életemnek , de futni igazából csak két éve kezdtem el egy sérülésnek köszönhetöen . Életem része lett a futás és een belül is az extrém akadályfutás a Spartan Race .
Ennek apropója kapcsán , a leendö kondipark területén Csanyikvölgyben futottam az idei utolsó Spartan Beast versenyemet és nagyon megtetszett a hely . Egy kültéri kondipark tökéletesen beleillene mint egy kis plussz ebbe a környezetbe .
Az én vállalásom hogy a kampány ideje alatt 200 km t futok és ennek részeként elöször életemben megpróbálom teljesíteni a maratoni a távot .
Sok kicsi sokra megy alapon kérlek támogasd lehetöségeidhez mérten ezt a kezdeményezést , terjeszd tovább ismeröseid körében .

.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2018-11-20 anonym 1 000Ft Haajrá
2018-12-06 anonym 5 000Ft
2018-12-14 Andreas 10 000Ft Szuperok vagytok , csak így tovább !

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2016-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.