SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Támogasd az idén 30 éves születésnapját ünneplő Autizmus Alapítványt!

2019.03.27

Jó ügy gazdája: Autizmus Alapítvány
Adományok összege: 323 005 FtAlapítványunk Magyarországon az autizmus ellátásra elsőként létrejött országos lefedettséggel működő intézmény. Idén ünnepeljük megalakulásának 30. évfordulóját. Ennek tiszteletére olyan jubileumi eseményt szervezünk, melyen egykori, jelenlegi, valamint a terepen évek óta velünk szoros szakmai együttműködésben dolgozó partnereinkkel közösen szeretnénk méltó módon megünnepelni ezt.

Az ünnepi szakmai napot 2019 novemberében tervezzük megtartani, melyen a közös ünneplés, visszaemlékezés, az eddigi eredmények bemutatása mellett rövid workshopok keretében az autizmus-tudás legfrissebb eredményeit is szeretnénk megosztani.

A konferencia finanszírozásához folyamatosan keressük a forrásokat, támogatókat; célunk, hogy a résztvevőknek ingyen vagy minimális díj ellenében tudjuk biztosítani a minőségi programot és a részvételt.

Munkánkat követhetik a www.autizmus.hu honlapunkon valamint Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/AutizmusAlapitvanyHu/)KöveteknekSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

323 005 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok