SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Ha látást nem is adhatsz, adj élményt helyette!

2019.04.08

Jó ügy gazdája: Bízz Vakon! Közhasznú Egyesület
Adományok összege: 0 FtMinden évben szeretünk a hagyományostól kicsit eltérő programokat szervezni látássérültek és kísérőik számára. Idén is hasonló „extra” lehetőséget szeretnénk biztosítani látássérültjeink számára.

Ha találkoztok adománygyűjtéssel, általában „vak specifikus” dolgok kerülnek előtérbe. Mi azonban a megszokott lehetőségeken kívül olyat szeretnénk adni a látássérülteknek, amit jellemzően más nem szervez, ők viszont nem vagy nehezen tudnának megvalósítani.

A 2018-as projekt keretében a Láthatatlan Kiállítás csapatát szerveznénk be egy 30 perces „Redjet” túrára, vagy egy élményrepülésre szélcsatornában (amit a látássérültek megszavaznak). Vakon ezeket az aktív sportokat egészen más átélni, megtapasztalni és most a Ti segítségetekkel szeretnénk megadni azt a lehetőséget, hogy egy ilyen extrém programon vehessenek részt. A „Redjet” túra 240,000 Ft, a szélcsatornás lehetőség 300,000 Ft-ba kerül.

Ha szeretnétek Ti is részesei lenni az élménynek, nincs más tennivalótok, mint km-eket vásárolni a Mozdulj érte Futókör és az Ördögi  Kör csapatának árverésén: a futók indulnak az Ultrabalatonon és a táv mind a 221 km-ét elárverezik. Mivel alapvetően 240,000 Ft-ra van szükségünk, így egy km 1086 Ft-ba kerül.  Ha a látássérültek a szélcsatornás repülést választják, egyesületünk a hiányt kipótolja.

Kérjük, hogy km-ek vásárlásával (1086 Ft/km) támogasd a terveinket, illetve lelkesítsétek a futókat, hogy mind a 221 km-t biztonságban, jó hangulatban futhassák le.
   Követeknek

Gyertek és fussatok és gyűjtsetek velünk, hogy a látássérült barátaink is életre szóló élményeket szerezhessenek!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok