SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Adj új színt a Bagázs-háznak!

2017.05.22

Jó ügy gazdája: BAGázs Közhasznú Egyesület
Adományok összege: 401 500 FtMa Magyarországon több mint 150.000 cigány él szegregált telepen. Esélyeik, hogy a társadalom részei legyenek, csekélyek.

Mi a Bagázsnál hiszünk abban, hogy a cigánytelepen élők is sikeresen be tudnak illeszkedni a társadalomba. Ezért segély helyett esélyt adunk – egyszerre fejlesztjük a telepen élőket, hogy elérhessék céljaikat és érzékenyítjük a többségi társadalmat, hogy csökkenjenek előítéleteik.

Személyes figyelmet adunk azoknak, akik eddig senkitől sem kaptak.

Munkánk elmúlt 6 éve alatt nőtt az iskolába járók száma, az önmagukról gondoskodni tudók száma, csökkent az analfabetizmus, a bűnözés, és az adósságok mértéke.
Programjainkról bővebben: www.bagazs.org/mit-csinalunk/

Programjaink bázisa a két bagi telepi konténer, ahol foglalkozásaink zajlanak. Állapotuk az elmúlt években egyre romlott: télen többször beáztak, a fűtés és a szigetelés sem működött megfelelően, és a mosdóhelyiség is felújításra szorul. Emellett zárható szekrényekre is szükségünk van, hogy a támogatóinknak köszönhető tableteket, elektronikus eszközöket, amelyeket az informatikai oktatáshoz használunk, biztonságban tudjuk.

A két konténer felújítása összesen 1 600 000 Ft-ba fog kerülni.

Segíts adományoddal, hogy megfelelő körülményeket tudjunk biztosítani programjaink telepi résztvevőinek és önkénteseinknek egyaránt! Követeknek

Gyertek és fussatok velünk, hogy megfelelő körülményeket tudjunk biztosítani programjainkon a telepi résztvevőknek és az önkénteseknek egyaránt!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

401 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok