SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Bajusszal a rák ellen

2014.10.17

Jó ügy gazdája: Magyar Urológus Társaság
Adományok összege: 410 071 FtA prosztatarák az egyik legelterjedtebb férfibetegség.   A Movember-mozgalom célja, hogy felhívja a figyelmet a betegség megelőzésére, a férfiak egészségének fontosságára, hiszen rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető a baj. A Movember kampányt minden év novemberében rendezik meg. A férfiak a hónap elején megborotválkoznak és egy hónapon át növesztik bajszukat.

 

A Magyar Urológusok Társasága célja, hogy elősegítse az egészségügy - ezen belül különösen az urológia - színvonalának emelését, valamint a tagok szakmai képzettségének emelését, alkotó munkájuk kibontakoztatását. A társaság saját szakterületén elősegíti az országos szintű etikai, tudományos és oktatási feladatok megoldását, valamint az egészségmegőrzés hosszútávra szóló programjának gyakorlati megvalósítását.

A Movember kampány során a Magyar Urológus Társaság egy, a prosztatarák kiszűréséhez szükséges készülékre (ún.  PSA-mérőműszerre) gyűjt adományokat.

Kérjük, hogy támogasd Te is adományoddal ezt a Jó Ügyet!

 
Követeknek

Növessz Te is bajuszt, készítsd el saját kampányoldaladat itt, a Jóügyekért.hu oldalon és segíts adományokat gyűjteni a Magyar Urológus Társaság javára!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

410 071 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok