SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Segítsük együtt a civil szektor fejlődését!

2018.08.16

Jó ügy gazdája: Civil Iránytű Alapítvány
Adományok összege: 110 000 FtMi hiszünk abban, hogy az ország jobb közérzetének kulcsa a civil szféra zsebében van. Az itt zajló munka, az itt dolgozó szervezetek és emberek segíthetnek abban, hogy valódi társadalmi összefogás alakuljon ki a környezetvédelemtől az egészségügyön, kultúrán és oktatáson át a szociális munkáig az élet minden területén. A kulcsot csak ki kellene venni a zsebünkből, hogy használhassuk…

Ha Ön is hisz ebben, akkor kérjük, hogy segítse adományával működésünket, ezen keresztül pedig az általunk segített civil szervezetek munkáját!

Hogy mire fordítjuk az adományokat?

A Civil Iránytű Alapítvány célja a szektor és a benne dolgozó szervezetek fejlesztése, segítése. Munkánk során olyan szolgáltatások, programok fejlesztésével és működtetésével foglalkozunk, melyeket szervezetek széles köre tud igénybe venni.

A Jóügyekért.hu adományszervező portálunk használatával eddig már 60 civil szervezet, több, mint 80 millió forint adományt tudott gyűjteni a kitűzött céljainak megvalósításához.

Alapítványunk 2015 óta végzi az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének koordinációs feladatait. A Testülethez már 32 szervezet csatlakozott, itt a fő célunk az szervezetek átláthatóságán keresztül az adományozói bizalom erősítése. 

A NIOK Alapítvánnyal közösen évente megszervezzük a Civil Díjat, amelynek fő célja, hogy a nyilvános elismerés révén felhívja a figyelmet a legígéretesebb, leginnovatívabb, legsikeresebb hazai civil szervezetekre és projektjeikre.

Legújabb projektünk, az Új Nap - Új Remények a Jóügyekért.hu portálra építkezve egy célzott eseménnyel (melynek központi eleme egy hajnali séta)  segíti az adománygyűjtést. Az akció szintén nyitott minden csatlakozni kívánó civil szervezet számára, és reményeink szerint évről-évre meg tudjuk majd rendezni.

Köszönjük, ha adományával Ön is segíti céljaink megvalósítását!

  

         

 Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétaljatok velünk napfelkeltét nézni, hogy még sok civil szervezetnek tudjunk segíteni előrébb lépni!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

110 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok