SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Gólyafészek létrehozása Mórucz Lajosné Gabika emlékére- családbarát bázis örökbefogadó családoknak

2018.07.18

Jó ügy gazdája: Gólyahír Alapítvány a Gólyahíres családokért
Adományok összege: 8 253 700 FtSegíts nekünk létrehozni Gólyamama Gólyafészkét!

A Gólyafészek egy olyan állandó,családbarát közösségi tér lesz, ahol a gólyahíres örökbefogadó családok összegyűlhetnek, közösségre találhatnak és segítséget kapnak gyermekeik nevelésében. Ennek megvalósításához kérjük az adományaitokat: szeretnénk megvásárolni vagy bérelni egy olyan ingatlant, mely alkalmas arra,hogy otthont adjon fejlesztő foglalkozásainknak, szülőklubjainknak, gyermek összejöveteleinknek.

A család az a támogató, elfogadó közeg, melyre minden gyermeknek szüksége van, hogy boldogan és biztonságban nőhessen fel. De az élet néha különös forgatókönyveket ír.

Van, ahol örömmel várják, mégsem érkezik meg a kisbaba, más gyerekek váratlanul kezdenek növekedni édesanyjuk szíve alatt, miközben ő nem képes gondoskodni róluk. A döntés hogy kisbabáját örökbe adja, bátor, de kegyetlenül nehéz elhatározás. Ilyenkor jól jön egy segítő kéz.

A Gólyahír Egyesület az elmúlt 18 évben több mint 900 gyereknek segített, nyílt örökbefogadás útján szerető családot találni.

Az Egyesület által létrehozott Alapítvány azon dolgozik, hogy segítsen az örökbefogadó családoknak kiegyensúlyozott, a saját történetét elfogadó, sikeres embereket nevelni.

2018 július 29-én Mórucz Lajosné, Gabika a Gólyahír Egyesület alapító elnöke, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Egész életét az újszülöttek megmentésének szentelte, fáradhatatlanul, éjjel nappal azon dolgozott, hogy minden gyermek családra találjon. Munkánkat azon az úton szeretnénk folytatni, amit az ő életműve kijelölt számunkra. Az Ő emlékére szeretnénk létrehozni egy olyan családbarát centrumot, örökbefogadó családjainknak mely folyamatos támogatást jelent.

Segíts nekünk, a Te adományod is fontos a fészekrakáshoz!Követeknek

Gyertek sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és gyűjtsetek egy igazi családbarát bázisra, ahol az örökbefogadó családok igazi fészekre lelnek!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

8 253 700 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok