SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Váltsuk valóra a 3,5 éves Lili álmát, segítsük vele a gyógyulását!

2016.03.17

Jó ügy gazdája: Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány
Adományok összege: 5 000 FtA Csodalámpa Alapítvány működése 12 éve alatt eddig már közel 2800 életveszélyes betegséggel küzdő 3-18 év közötti gyermek álmát váltotta valóra. A kisebbek általában játékokat, a nagyobbak számítástechnikai eszközöket, telefont kérnek, ez utóbbiakkal tartják a betegágyból is a kapcsolatot a külvilággal. Mások szeretnének számukra addig elérhetetlen helyre utazni – Eurodisney, Delfinárium -, vagy olyat tenni, amit csak álmukban reméltek –, igazi tankba beülni, hőlégballonozni, repülőre szállni, vidámparkba, állatkertbe eljutni. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok, amikor a gyerekek példaképeikkel, ismert személyekkel szeretnének találkozni – mint például a pápával, Johnny Depp-pel, Michelisz Norberttel, Arnold Schwarzeneggerrel - vagy éppen arról álmodnak, hogy a televízió-sorozatok készítését megtapasztalhassák. A gyerekek erőt merítenek ezekből az élményekből és a csodalámpások hiszik, hogy ezzel segítenek nekik legyőzni a betegségüket.  A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

A 3,5 éves Lili igen mozgékony kislány, de sajnos nemrégiben állapították meg, hogy májdaganata van, így sokat van kórházban, ahol a kezeléseket kapja. A betegsége miatt még nagyon sokáig nem járhat közösségbe, nem találkozhat a barátaival, de még a közeli térre sem mehet ki a többi gyerekkel fogócskázni, ezért a súlyos beteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványtól egy kerti csúszdát kért hintával, melyen kedvére játszhat, hogy arra a kis időre elfelejthesse a szörnyű betegséget.

Adományával támogassa Lili kívánságteljesítését, hogy a kislány elfelejtse a fájdalmat, kizökkenhessen a betegség körülményeiből, és erőt meríthessen a gyógyulásához.Követeknek

Gyertek és fussatok velünk, hogy Lili is játszhasson!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

5 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok