SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Egyenlő eséllyel!

2018.08.16

Jó ügy gazdája: OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány
Adományok összege: 118 000 FtSzámunkra nagyon fontos, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek is megmutathassák mire képesek. Tehetséggondozó levelezőversenyeink során az ország bármely pontjáról várjuk a jelentkezőket. Azért, hogy a nehéz sorsú gyermekek is részt vehessenek tanulmányi versenyen, a felső tagozatos diákok számára meghirdetett program teljesen ingyenes. Eddig történelmi versenyünk volt, azonban az idei évben szeretnénk bővíteni szaktárgyak körét.

Tanulmányi kirándulásaink egyik legfőbb célja pedig, hogy olyan kis közösségeket hozzunk létre, ahol akár városokon átívelő barátságok köttetnek és ahol a későbbiekben a gyermekek is tudnak egymásnak segítséget nyújtani sikereik elérésében. Természetesen ezen felül az élményalapú tanulásra is nagy hangsúlyt fektetünk, és a résztvevőkkel a továbbiaknak is szoros kapcsolatban állunk, hogy segíthessünk nekik céljaik elérésében.

Szeretnénk, ha ezek a programok még sokáig futhatnának, ehhez viszont segítségre van szükségünk. Kérjük segítse önkénteseink munkáját!

Egy gyerek számára az alábbi költségekkel lehet számolni:
Belépőjegy: 500-1500,- Levelezőverseny: 1500,- Utazási költség: 3-5000,- Verseny díjazása: 3500-10.000,-

Köszönjük, hogy támogatásával hozzájárul egy fiatal tehetség kitöréséhez!

 Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétáljatok velünk napfelkeltét nézni, hogy a rászoruló de teheséges gyerekek is esélyt kaphassanak!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

118 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok