SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Fuss az Élelmiszerbankért!

2017.02.15

Jó ügy gazdája: Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Adományok összege: 1 228 945 Ft 

A megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik.

Mindeközben százezrek éheznek.


Segíts, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen!
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat 340 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.
Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne.
Idei kampánycélunk kezdetben 10 000 db élelmiszercsomag szétosztási költségének összegyűjtése volt. Azonban követeink fantasztikus munkájának köszönhetően már a kampány első heteiben összegyűlt, így emeljük a tétet! Gyűjtsünk össze közösen 20 000 csomag szétosztására valót! Hogyan lehetséges ez?
 

Mivel ingyen kapjuk és ingyen is adjuk át az élelmiszereket, „csak” arra kell költenünk, hogy a csomagok célba érjenek. Így 1000 Ft összegű adományból 30 000 Ft értékű élelmiszert, 18 db élelmiszercsomagot tudunk eljuttatni a rászorulókhoz. Így 1 200 000 Ft-ból 37 500 000 Ft értékű élelmiszer juthat el oda, ahova a legnagyobb szükség van rá!

Most Te is tudsz segíteni! Minden adomány számít! 

 

         Követeknek

Gyere és fuss velünk! Mentsük meg a feleslegeket, hogy a rászorulók aszatalára kerülhessen, ahelyett, hogy a szemétben végezné!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

1 228 945 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok