SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

ÉLET-FA-ÜLTETÉS – ültessünk el 100.000 fát közösen. Benne vagy?

2019.08.20

Jó ügy gazdája: Életfa Környezetvédő Szövetség
Adományok összege: 15 000 FtA közösségi faültetés a legjobb, maximálisan klímahatékony dolog, amit tehetünk a bolygónkért a következő évtizedben. Ha településeken ültetünk fákat, akkor ráadásul javítjuk a helyi klímát és segítjük az ott lakók egészségét. Bárki csatlakozhat, de az élmény közösségekben lesz az igazán igazi :-)

Ezért az Életfa Környezetvédő Szövetség egy legalább 5 éves programot indít, aminek eredményeként minimum 100.000 fát ültetünk el Heves megye településein.

Őshonos erdei fákat, díszfákat, de gyümölcsfákat is, magról és boltból, kertészekkel oltva és helyben nevelve. Bárkivel összefogunk, óvodák, iskolák, közösségi kertek, lakóközösségek, helyi csoportok tagjait várjuk, weblappal, eseményekkel, tanácsadással és persze facsemetékkel.

A támogatásodat csemeték vásárlására, nevelésére és a program logisztikájára költjük. Ígérjük, hogy 1000 forintonként legalább egy fát elültetünk, pár ezer forinttal már egész kis ligetet támogathatsz.

https://eletfa.org.hu/elet-fa-ultetes
https://elet-fa-ultetes.huKöveteknek

Gyertek. sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és segítsetek gyűjteni, hogy minél több fát ültethessünk!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

15 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok