SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Tegyél velünk egy lépést a fiatalok felé! Támogass bennünket!

2019.08.22

Jó ügy gazdája: Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom
Adományok összege: 462 722 FtAz SDG Református Diákmozgalom legfőbb tevékenysége, hogy segítse a 15-29 év közötti fiatalokat olyan emberekké válni, akik felelősséget tudnak vállalni önmagukért, családjukért és társadalmunkért. Szeretnénk segíteni a diákokat, fiatalokat saját, Jézus Krisztusban nyert identitásuk megtalálásában!

Ennek érdekében, szervezetünk évközben országos találkozókat rendez az ifjúság számára, iskolamissziós napok keretében meglátogatjuk a gimnáziumokat, ezzel együtt az iskolai kisközösségek létrejöttét szorgalmazzuk, segítjük. A diákcsoportok vezetőinek képzéseket tartunk, mentoráljuk őket, illetve minden évben megrendezzük népszerű, országos Bibliaismereti versenyünket. Nyaranta pedig tábort és rendhagyó zarándoklatot szervezünk számukra.

Célunk, hogy egy olyan őszinte, nyílt, befogadó közösséget éljünk meg a ránk bízottakkal együtt, ahol érett keresztyénekké válhatunk Isten újjáteremtő munkája által.

Hogy ezen céljainkat elérjük, a te anyagi támogatásodra is szükségünk van! Ezzel lehetőséget teremthetsz arra, hogy egyre többen tapasztalják meg a közösség nyújtotta biztonságot és vidámságot, az életüket átformáló hit erejét, a szolgálat örömét! Támogatásoddal lehetővé teszed, hogy önkénteseink segítségével jövőre is megrendezhessük a képzéseinket, találkozóinkat, táborainkat! Tegyél velünk egy lépést a fiatalok felé!

Támogasd lépéseinket, hogy közelebb kerülhessünk egymáshoz, magunkhoz és Istenhez is!

 

 Követeknek

Gyertek, sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és gyújtesetek, hogy jövőre is tudjunk képzéseket tartani a fiataloknak!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

462 722 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok