SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Fuss vagy Bringázz a Ronald Házakért!

2018.01.30

Jó ügy gazdája: Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány
Adományok összege: 4 721 856 FtA Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány az általa Budapesten és Miskolcon fenntartott apartman házaiban olyan családok számára biztosít térítésmentes lakhatást, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. A Ronald Házak az Alapítvány fennállása óta eddig 10 000  családnak váltak hosszabb-rövidebb időre komfortos otthonukká.

Tavaly a 19 követünk által összegyűjtött több mint 4 000 000 Ft a miskolci Ronald Ház korszerűsítéséhez nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a két hazai Ronald Ház klimatizálását szeretnénk megvalósítani, hogy ezzel is komfortosabbá tehessük a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a fenti cél megvalósításához hiányzó 5.000.000 Ft-ot.Követeknek

Pattanjatok bringára a McDonald’s Bringamánia Tour de Balatonon vagy fussatok az UltraBalatonon és közben gyűjtsetek nekünk, hogy a gyerekek minél jobb körülmények között gyógyulhassanak!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

4 721 856 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok