SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Fussunk együtt még több mosolyért!

2018.05.28

Jó ügy gazdája: Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
Adományok összege: 148 000 FtTudtátok, hogy az ember 3 évesen nevet a legtöbbet, majd ez a szám egyre csökken? Ti hányszor nevettetek ma már?

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben.

A Piros Orr Bohócdoktorok azt a feladatot vállalták, hogy felvidítják a kórházban fekvő beteg gyerekeket, mert a nevetés gyógyít.

Nemcsak a szülők és orvosok megfigyelése ez, de tudományos kutatások is bizonyítják, hogy a nevetés és a vidámság nagymértékben segíti a betegek gyógyulását.

Adományoddal most a Szent László Kórházban (Dél- Pesti Centrum Kórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben) szervezett viziteket támogathatod. Bohócdoktoraink heti rendszerességgel látogatják a hematológiai osztályok betegeit, valamint az ambulancián is mosolyt varázsolnak az ott várakozó gyerekek és szüleik arcára. A 33. Spar Maraton Futás alkalmával 1 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ez az összeg közel 700 beteg gyermek felvidítását  teszi lehetővé.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai speciálisan képzett előadóművészek, akik az elmúlt 22 év alatt már több mint 330 000 gyermeket vidítottak fel. Egyikőjük így nyilatkozott rólunk: „Ha a kórházban nem lennének bohócok, akkor az összes gyerek sokkal szomorúbb lenne.  A bohócok segítenek nekik, hogy vidámabbak legyenek.”

Fussunk együtt a gyerekek felvidításáért!Követeknek

Várjuk futó nagyköveteink jelentkezését! Minden futó nagykövetünknek Piros Orr pólót adunk ajándékba. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a pólót postázni tudjuk:
bohocdoktorok@pirosorr.huSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

148 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok