SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Idén ne magadnak kérj ajándékot, inkább segíts, hogy ők is gézengúzok legyenek!

2016.11.18

Jó ügy gazdája: Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért
Adományok összege: 0 FtA Gézengúz Alapítvány 26 év alatt több mint 50 000 koraszülött és sérült gyermek gyógyításában segített.

Ma Magyarországon minden tizedik-tizenkettedik babának szüksége lenne különleges odafigyelésre.

Rengeteg olyan család érkezik hozzánk, akik sejtik, hogy valamilyen gond van a kicsivel, de nem tudják, mi lehet az, és hová fordulhatnak a valódi segítségért.  

Ilyenkor minden nap számít.

Az ide érkező babák körülbelül 75 százalékánál derült ki valamilyen kisebb-nagyobb eltérés. Szűrőnapjainkon egyszerre vesz részt gyógytornász, mozgásfejlesztő pedagógus és pszichológus.

Célunk, hogy 2017-ben is olyan ingyenes program-sorozatot szervezzünk a családoknak, amely segít abban, hogy időben felismerjék, ha babájukkal valamilyen fejlődési probléma van.

     Követeknek

Nálunk karácsonyi ajándékod új értelmet nyer. Ajándékozz esélyt, hogy időben kiderüljön ha a piciknek segítségre van szükségük!

 

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül a Gézengúz Alapítványhoz fognak érkezni.

Jelentkezési lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események