SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

A hajléktalanellátás szolgáltatásaink széleskörű fejlesztése.

2019.08.08

Jó ügy gazdája: Golgota Keresztény Gyülekezet Egyesület
Adományok összege: 0 FtA hozzánk fordulóknak a legalapvetőbb önfenntartással vannak problémáik. Egy részük hajléktalan, másik részük szociálisan rászoruló. Igényeik szerint négy csoportba soroljuk őket.

'a' csoport: Azok, akik dolgozna, de a bevételükből nem tudják megoldani a lakhatásukat és/vagy az ellátásukat. Hozzájuk van a legközelebb a teljes társadalmi-szociális integrálódás lehetősége, őket segítjük ebben a Vissza közénk! programmal.

'b' csoport: Azok a segítséggel élők, akik motiváltak, de még nincs lehetőségük. Egyéni fejlesztési munkát végzünk velük, azzal a céllal, hogy használható tudáshoz segítsük őket, illetve, hogy közösen keressük számukra a lehetőségeket.

'c' csoport: Azok a segítséggel élők, akiknek lenne lehetőségük, de különböző életszakaszokban különféle problémákkal találkoztak, melyeket nem tudtak kezelni, és emiatt elvesztették a motivációjukat. Őket abban tudjuk segíteni, hogy visszahozzuk a motivációt az életükbe, hogy dolgozni akarjanak.

'd' csoport: Azok tartoznak ide, akiknek már se motivációjuk, se lehetőségük. Ők vannak a legnehezebb helyzetben, számukra kitalálunk különböző elfoglaltságokat, melyek révén emberhez méltó lelki impulzusok gazdagítják életüket.

Az Ellátóban van egy rendszer, amit a hozzánk fordulók megszoknak és használnak. Ezzel meghonosítjuk életükben a rendszerszemléletet, és rendszerre szoktatjuk őket. Olyan kicsinek látszó dolgok is roppant sokat számítanak, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet, illetve igyekszünk minél kevesebbet szemetelni.Követeknek

Gyertek, sétaéljatok velünk napfelkeltés nézni és gyűjtsetek, hogy minél több hajléktalannak tudjunk segíteni az önálló élet felé vezető úton!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események