SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

A KÉK VONAL futócsapata – fuss velünk, hogy mindig legyen egy hely, ahol a bajba jutott gyerekeket meghallgatják !

2016.09.07

Jó ügy gazdája: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
Adományok összege: 530 640 FtMinden munkatársunk és több, mint 50 önkéntesünk azért dolgozik, hogy a hozzánk forduló gyerekek és fiatalok valódi odafigyelést, elfogadást, a bajban segítséget kapjanak. A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély-Vonala, és a 116 000 Segélyvonal az eltűnt gyerekekért az egész országból, anonim módon, ingyenesen hívható, valamint honlapunkon keresztül is fordulhatnak hozzánk a meghallgatásra, megértésre vágyó gyerekek, fiatalok. Célunk a gyermekbántalmazás, a serdülőkori öngyilkosságok és gyerekeltűnések megelőzése, valamint a gyerekek biztonságos internethasználatának segítése. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek legfőbb érdekeit képviseljék. Küzdünk azért, hogy a gyermeki jogok minél teljesebben valósuljanak meg Magyarországon.

Habár a Kék Vonal a segítségre szoruló gyermekek számára ingyenes, a telefonhívások költségét az Alapítvány fedezi:

Egy 30 perces telefonos konzultáció ára: 2000 FT

Ügyelőink többnyire olyan önkéntesek, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül, a segítő szándéktól vezérelve veszik fel a telefonkagylót minden nap. Azonban ahhoz, hogy önkénteseink a munkájukat megfelelő kompetenciákkal és magabiztosan tudják végezni, egy 60 órás képzésen vesznek részt.

Egy önkéntes képzésének költsége: 60.000 FT

Ha Te is fontosnak tartod céljainkat, csatlakozz futóköveteinkhez és gyűjts velünk, hogy minden gyereknek legyen esélye segítséget kérni és kapni!  

 Követeknek

Gyertek és fussatok velünk, hogy mindig legyen egy hely, ahol a bajba jutott gyerekeket meghallgatják!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

530 640 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok