SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Karácsony alkalmából ne vásárolj, adományozz!

2016.11.17

Jó ügy gazdája: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
Adományok összege: 0 FtMinden munkatársunk és több, mint 50 önkéntesünk azért dolgozik, hogy a hozzánk forduló gyerekek és fiatalok valódi odafigyelést, elfogadást, a bajban segítséget kapjanak. A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély-Vonala, és a 116 000 Segélyvonal az eltűnt gyerekekért az egész országból, anonim módon, ingyenesen hívható, valamint honlapunkon keresztül is fordulhatnak hozzánk a meghallgatásra, megértésre vágyó gyerekek, fiatalok.

Célunk a gyermekbántalmazás, a serdülőkori öngyilkosságok és gyerekeltűnések megelőzése, valamint a gyerekek biztonságos internethasználatának segítése. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek legfőbb érdekeit képviseljék. Küzdünk azért, hogy a gyermeki jogok minél teljesebben valósuljanak meg Magyarországon.

Habár a Kék Vonal a segítségre szoruló gyermekek számára ingyenes, a telefonhívások költségét az Alapítvány fedezi:

Egy 30 perces telefonos konzultáció ára: 2000 FT

Ügyelőink többnyire olyan önkéntesek, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül, a segítő szándéktól vezérelve veszik fel a telefonkagylót minden nap. Azonban ahhoz, hogy önkénteseink a munkájukat megfelelő kompetenciákkal és magabiztosan tudják végezni, egy 60 órás képzésen vesznek részt.

Egy önkéntes képzésének költsége: 60.000 FT

Ha Te is fontosnak tartod céljainkat, kérd meg szeretteidet, hogy a Neked szánt karácsonyi ajándékok értékével támogassák Alapítványunk munkáját!

Így Te is biztosan értékes ajándékot kapsz, és azok a gyerekek is, akik valódi odafigyelést kapnak a telefonvonal végén. Követeknek

Gyertek és  gyűjtsetek velünk, hogy a bajban lévő gyerekeknek mindig legyen hova fordulnia!

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz fognak érkezni.

Jelentkezési lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események